Skocz do zawartości

Dwa katalogi

giker

Rekomendowane odpowiedzi

Zaprszam do dodawania wpisów do dwóch moich katalogów

motoKatalog - katalog firm motoryzacyjnych - wszystko inne do "Inne" (moderowany)

oraz

Katalog stron u gikera - katalog niemoderowany, ale reguralnie przeglądany - w najbliższym czasie zmienie mu wygląd. Dodatkowo jako bonus wszystkie wpisy wyświetlają się również w www.katalog.myHonda.pl - muszę tam dorzucić troszkę nowego textu żeby uniknąć DC, ale puki co oba ładnie się indexują.

Wiem, że te katalogi to nie szczyt marzeń, ale staram się je moderować i stale linkuje.

Czy do katalogów: motoKatalog i katalog stron u gikera była importowana baza z innego katalogu? Są w nich prawie wszystkie moje strony. Oczywiście cieszę się bardzo, że mam ułatwioną robotę, ale pytam z ciekawości :rolleyes:

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności