Skocz do zawartości

Mieszkanka Łodzi krzyczy na premiera

jarcow

Rekomendowane odpowiedzi

premier juz do znudzenia atakuje PO

Warszawa to a Lodz to, sranie w banie ten czlowiek jest chory psychicznie

a ze ludzie go popieraja to juz inna sprawa

Ktos kiedys madry powiedzial ze zeby w Polsce bylo dobrze musi urodzic sie nowe pokolenie ba jak narazie z taka czescia spoleczenstwa daleko nie zajedziemy

Używaj Cuilla i Hakii

A już sie bałem że ludzie nie widzę tego całego Pisioryzmu :D A tu miła niespodzianka :)

Kazdy powinien w najbliższym otoczeniu mobilizowac ludzi do pójścia na wybory tych co się migają :)

Problem w tym, że PIS dalej ma duże poparcie (już nie wnikam skąd, bo to do zagadek XXI wieku się nadaje, ale olać) i może wygrać, bo wielu na wybory nie pójdzie (bo ich to wali, bo myślą, że i tak to nic nie zmieni itp), albo pójdzie i zagłosuje na LPR, PSL, LID lub innych, bo PO podobnie jak Pisowi nie ufają. Mnie za to rozwala jedno, styl kampanii wyborczych. Już nie ma reklamówek w stylu, że jeden obieca to, drugi tamto. Teraz jawnie reklama wyborcza partii, jest antyreklamą partii konkurencyjnej i coraz większe jaja z tego są. Szczerze mówiąc, nie wiem co gorsze: obiecanki cacanki, czy taki wieśniacki pokaz, konkurencyjna partia jest do bani. Bo nie ma "my zrobimy to", jest "oni nie zrobili/zrobią tamtego"..

Co za zj*b genetyczny. Mam dosyć, niech ktoś zrobi jakieś banery albo coś typu "głosuj na mniejsze zło czyli na PO" albo coś to się wrzuci na trochę stron :P

Ja już słuchać tego nie mogę i patrzeć co się za oknem dzieje. Potem się dziwią, że emigracja.

//edit - hehe teraz mnie do sądu wezmą, za obrazę (jak coś to myślałem o tym facecie w tle z głupim wyrazem twarzy)

WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu

Jak jej nie stać niech branze zmieni, nikt za nierobóstwo i nierobom płacic nie bedzie - to nie komuna

"głosuj na mniejsze zło czyli na PO"

A to już jest [ bez urazy ] skrajna głupota, glosuj na to co moze uczynic 'dobro' a nie mniejsze zlo [ juz sie kiedys na temat pojecia 'mniejszego zla' wypowiadalem wiec powtarzac sie nie bede ]

wyborach inteligentne Polacy wypełnią karty do głosowań w Londyniu, Berlinie, Rzymie...

Mam nadzieje, że w najblizszej przyszłosci emigrantów pozbawi się prawa do głosowania

88x31_en.png - semrush z trialem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności