Skocz do zawartości

Idmnet czy Arbomedia - poradzcie

Rekomendowane odpowiedzi

to zależy czy będziesz rozliczał sie z urzędem skarbowym, większość tego nie robi

Ja bym proponował tak nie generalizować :)

I nie pisz tego tak, jakby "rozliczanie się z urzędem" było jakąś opcją do wyboru:

1. TAK - chcę się rozliczać

2. NIE - nie chcę się rozliczać.

Takiego wyboru nie ma - jest natomiast wybór:

1. TAK - będę się rozliczał

2. NIE - jestem oszustem i nie zamierzam płacić podatków

:(

kurde napisze nie na temat, place po okolo 3tys podatku miesiecznie i nie dlatego ze jestem patriota ale ze mam za duzo do stracenia.

Ale jak widze co Panstwo robi z moimi pieniedzmi to mnie krew zalewa i zaczynam wychwalac anarchie. Przy wplacie podatku powinnismy moc wybrac na co pojda pieniadze:

1) na zasmiecenie ulic plakatami wyborczymi

2) na peron we wloszczowej

3) na pkp, kopalnie ktore z zalozenia nie zarobia na siebie

4) na urzednikow ktorzy Ci nie pomoga jak bedziesz mial problem tylko wyciagna reke po koperte

5) na autostrady za ktore drugi raz zaplacisz jak bedziesz chcial sie przejechac

itd...

A ja nie będe miał sygnaturki

Widać w większości RON leci za ok. zeta, natomiast są też kampanie za dużo większe kwoty, ale musi to być tematyczny serwis jak np. wspomniana „Technika IT” no i ruch najczęściej satysfakcjonujący sieci w granicach od 50k

Co do płatności to i IDMnet i Ad.net (ARBO brak doświadczeń) miewają czasem poślizgi.

OT

W sprawie podatku to pisał chyba kiedyś franek? o gościu i jego (braku)podatku - poszukaj/zdecyduj

pamiętam że kiedyś IDM pisało że przelewa pieniądze on-line co 1000 odsłon, ale teraz nie widzę u nich na stronie takiego rozwiązania

W arbo mi osobiście zaproponowali min. 2-3 złote za 1000 odsłon, to myślałem że padnę na zawał (z adsense wyciągam prawie 20 zł. za 1000 odsłon), tak mnie zastanawia czy taniej nie wyjdzie reklamować się w agencjach (które niby dają większy prestiż) niż w Adwords

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności