Skocz do zawartości

Schowaj Babci dowód!

jarcow

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry anchorem to po prostu "wybory"

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam materiał własnego autorstwa!

Babcia czy dziadek pogląd swój mają,

na wybory z uśmiechem się pchają.

Babcia do dziadka na uszko po cichu:

-Zagłosuj na PiS mój mężu Zdzichu!

Nie ma mowy moja Halinko droga,

niech nie spotka Polski ta trwoga!

Ja głosuję na platformę obywatelską,

bo jest dla mnie drogą przyjacielską!

Tylko ten Pan Tusk mi nie pasuje,

za głośno krzyczy i partię tym psuje.

Oj Zdzichu Ty gnido jedna,

czy Polska ma być biedna?

Halinko! A może olejemy te wybory,

bo ten rząd i tak jest moim zdaniem chory.

Po co maszerować jak roboty do urny,

czy człowiek musi być przeważnie durny?

Oni nas olewają, my tego nie robimy,

ale i tak niczego dobrego się nie dorobimy.

Zamiast pójść wygodnie odpoczniemy

i w TV wyniki śledzić będziemy.

Niech zagłosują młodzi ludzie,

a my zostaniemy tym razem w budzie.

Ten wiersz to tylko moje zdanie

i mam nadzieję, że nie będę miał przerąbane!

Imienia zostały po prostu zmyślone,

a wiersz to ściema i myśli moje...

I jak? :P

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Dobry anchorem to po prostu "wybory"

Za mało czasu na taką frazę.

Wybory + coś albo coś + wybory - rózne anchory

Każdy sam decyduje, jestesmy pozycjonerami, to nie potrafimy znaleść odpowiedni frazy?

PS: IMHO na wyborach jak kazde inne frazy, ktore jest tylko aktualnie w "sezonie", na niszowych fraz zalatwi się DUŻO więciej ruch przy małej prazy niż na top KEY.

Chyba zabije grafika. O 20:30 miałem mieć już skończony szablon, wprowadzone wszystkie dodatki. O [19:42] status Zaraz wracam "5+ z religii rotfl xD" miał taki status i opis, a o 19:57 uciekł. Ma ktoś namiary do grafika, który expresowo wykonał by szablon?

A co do fraz to będzie najlepiej jak każdy da wedle uznania, przecież nie będziemy linkować z jednym anchorem :P ... A teksty bardzo fajne ;) Tylko mają jeden mankament - mało ich jest :P ...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Na szczęście grafik wziął stopera i powrócił do komputera. Strona w wersji beta jest już dostępna pod adresem schowajbabcidowod.pl

Jak macie pomysłu na poszczególne działy, teksty to śmiało :P Wspólnie stwórzmy "przemawiającą stronę".

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Wieczorem schowajbabcidowod.pl powinna być gotowa do linkowania smile.gif ... ok 20:30 myślę, że już wszystko będzie śmigać. Tylko jakieś teksty muszę wymyślić smile.gif...

OKi podlinkuje ALE strona jest nieczytelna walnij większą czcionkę i pare zdań wytłuszczonym drukiem

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Ja mam wadę wzroku i dobrze widzę literki, czytanie nie sprawia mi problemu i nie męczy wzroku, ale skoro tak mówisz to powiększone.

Ja mam wadę wzroku i dobrze widzę literki, czytanie nie sprawia mi problemu i nie męczy wzroku, ale skoro tak mówisz to powiększone.

tak ja tez ale chodzi mi o to ze wiesz.......by nie wychodzili ze strony bo "za dużo trzeba czytać"

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności