Skocz do zawartości

Jak pozycjonować na kilkadziesiąt fraz?

marekpo

Rekomendowane odpowiedzi

Codzi mi o wypozycjonowanie strony na kilkadziesiąt fraz. Jako przykład posłuże się stroną www.fajnewczasy.pl Strona jest na początku wszystkich wyszukiwań pod frazy noclegi+nazwa miasta np. noclegi zakopane Jak tego dokonano bo wątpie żeby pozycjonowano na każdą fraze

Wogóle jak tak szybko stronę wprowadzono do top 10 skoro ma niecały rok? Ma 329 BL i 119k zaindexowanych podstron

Sekret tkwi .... a że google lubi jak to widocznie tak trzeba robić :)

Popatrz na stronę tak jak patrzy google a zrozumiesz.

Nie mowie wprost dlatego żeby nie odbierać Ci przyjemności szukania i znalezienia rozwiązania.

To że domena instniej krótko nie ma takiego wielkiego wpływu jak byś sądził.

Duża ilośc punktów w systemie wymiany linków przebija TO

Sekret tkwi .... a że google lubi jak to widocznie tak trzeba robić :)

Popatrz na stronę tak jak patrzy google a zrozumiesz.

Nie mowie wprost dlatego żeby nie odbierać Ci przyjemności szukania i znalezienia rozwiązania.

To że domena instniej krótko nie ma takiego wielkiego wpływu jak byś sądził.

Duża ilośc punktów w systemie wymiany linków przebija TO

Ale ja już troche szukam rozwiązania i nie mogę znaleźć więc możesz mi je podać?

Czyli warto zainteresować się systemami wymiany linków, np. adder?

Codzi mi o wypozycjonowanie strony na kilkadziesiąt fraz. [...]

Wogóle jak tak szybko stronę wprowadzono do top 10 skoro ma niecały rok? Ma 329 BL i 119k zaindexowanych podstron

Optymalizacja, strukutra.

Ale generlanie żeby wypozycjonowac coś na 28 fraz trzeba linkowac z 28 anchorami czasami na 28 różnych podstron.

analogicznie postepujemy przy 100, 200 czy 1000 fraz - to chyba jest proste :) do zrozumienia :)

żadna rewelacja, strona miała rok jakieś 8 miesięcy temu, więc trochę już w sieci wisi,

jak to jak się znaleźli pod te wszystkie frazy? pozycjonowali każdą z nich! i nie był to mały nakład linków :)

zresztą tak jak wyżej mrtn już napisał odnośnie pozycjonowania różnych stron :)

Tru

brak sygnatury

Co masz na myśli yavaho?

Ograniczenia w ilości anchorów na domene, lub po prostu ograniczenie maksymalnej ilości linków, a jeżeli nie ma tych ograniczeń to bezsensowny panel do wprowadzania linków, gdzie przy dużej ilości staje się to bardzo uciążliwe. Można jeszcze dodać że niektóre skrypty nawet nie radzą sobie z dużą ilością anchorów i błędnie przydzielają punkty.

Ale odchodzimy od tematu

marekpo jeżeli widzisz różnicę pomiędzy pozycjonowaniem strony na jeden anchor i na dwa anchory a więc większa ilość nie powinna stanowić zagadki.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności