Skocz do zawartości

Wyindexowanie częsci stron?

Forumowa Lamka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Kilka dni temu, na dwóch moich stronach zaszło dziwne dla mnie zjawisko. Przewertowałem kilka stron na forum w poszukiwaniu odpowiedzi, ale bez skutku. Otóż, po wpisaniu "site:adres strony" zniknął jej index oraz kilka innych podstron (reszta pozostała bez zmian). Wpisując jednak jej adres bez "site:" strona zostaje zwrócona w wynikach wyszukiwania. Wpisując słowo kluczowe, na które widniała strona w wynikach wyszukiwania, również nie mogę jej odnaleźć.

Spotkał się już ktoś z tym? ;-) Jeśli tak byłbym wdzięczny za podzieleniem się uwagami na ten temat.

Pozdrawiam

Forumowa Lamka ;P

Też mam dokładnie ten sam przypadek na co najmniej dwóch sprawdzonych stronach (reszty może jeszcze nie zauważyłem :-) ). Niestety Google pewnie znów coś kombinuje i takie są tego skutki. Tak czy siak obajwy mam dokładnie takie, jak Ty opisałeś. Jednak poprzednie doświadczenia pokazują, że nie warto panikować, tylko spokojnie czekać. Piłeczka jest po stronie G. Gorzej, że trzeba to tłumaczyć klientom :()

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności