Skocz do zawartości

Skuteczność dobrego tytułu

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieję że nie będę dostawał więcej pytań w stylu "dlaczego mój wpis w katalogu nie wyświetla się w google" ;)

Na google nie mam wpływu jednak Wy sami macie wpływ dzięki dobrej konstrukcji tytułu swojego wpisu w Otwartym Katalogu Internetowym.

Przykłady dobrego wpływu tytułu na google:

- filmowanie ślubów

- filmowanie komunii

- filmowanie studniówek

- fotografowanie komunii

- fotografowanie ślubów

- fotografowanie studniówek

Gdyby lokalizacje wpisu były idealnie zgrane z wymienionymi frazami - byłoby genialnie.

lokalizacje tylko 4 ;)

- ślub (Uroczystości i czas świąteczny) Filmowanie i fotografia

- fotografia (Usługi) filmowanie

- Krosno (Państwa, miasta, regiony) Filmowanie i fotografia

- miasta polskie (Państwa, miasta, regiony) Krosno

Określone przez Użytkownika są powiedzmy ok, ale o wiele lepiej dla jego wyników w google byłoby gdyby popracował nad nimi, gdyby było ich więcej i gdyby bardziej precyzyjnie oddawały słowa kluczowe na których najbardziej mu zależy.

Wiem, że dwa wyrazy to już zawężona fraza ale w tym przypadku sam tytuł, dobrze skonstruowany świetnie pracuje na wpis i oczywiście na Katalog.

Najpiekniejsze jet to że wpis "Filmowanie ślubów, komunii, studniówek - Fotografowanie - Krosno" został dodany zaledwie 3 dni temu ;)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Hehe na prawde przynosi wrazenie

Mam nadzieję ze te konkretne przykłady pozwolą lepiej zrozumieć ideę szczegółowych lokalizacji katalogu :)

Przykro mi ale Twoje małpki niestety nie załapały się na buszowanie robota google :) natomiast kiedy zbudujesz stronę ale taką o jakiej pisałeś to pomogę Ci dobrać do niej takie lokalizacje aby pomagały Ci pracować z wyszukiwarkami.

• 3 miesiące temu...

W swietle ostatnio przeprowadzonych testow tutaj chcialbym zlozyc propozycje usuniecia podlinkowania z url we wpisach katalogow.

Testy wykazaly, ze jezeli na jednej stronie sa 2 linki do tej samej domeny, to anchor text jest ignorowany.

Chcial bym aby linkiem byl tylko tytul strony.

Co o tym sadzicie?

Zresztą u mnie nie zawiera słów kluczowych

Jak to Twój tytuł wpisu w katalogu nie zawiera słów kluczowych a Prasa Media Polityka? ;)

Testy wykazaly, ze jezeli na jednej stronie sa 2 linki do tej samej domeny, to anchor text jest ignorowany.

Ok, ja jednak jeszcze jestem na etapie własnych testów. Zobaczę co z nich wyjdzie i w razie czego usunę podlinkowania.

Mam nadzieję że to ewentualne usuniecie podlinkowań pod URL'ami nie przyczyni się do spadku odwiedzin samego webwweb :?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności