Skocz do zawartości

Supplemental Index

15175

Rekomendowane odpowiedzi

100% sposobu nie ma, po prostu linki i dobra optymalizacja strony

poddalem testowi gugle.. do testu uzylem

- domeny globalnej (0day)

- 10k podstron

domena zostala w 100% zaindexowana, zadna podstrona nie zostala uznana za "smiec"

a sposob.. nie jest czyms nowym...

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

- 10k podstron

domena zostala w 100% zaindexowana, zadna podstrona nie zostala uznana za "smiec"

do rzeczy.... bo ja w tamtym tygodniu zainwestowałem 100zł a zarobiłem na tym 1000zł...

Cygara kubańskie od lat powstają z najlepszych liści Vegas Finas de Primera w Vuelta Abajo w prowincji Pinar del Rão na Kubie.

Google juz nie pokazuje które strony są w suplementalu

Pokazuje, tylko przy skorzystaniu z innej komendy, chociaż mam wątpliwości co do jej skuteczności.

Z /& na końcu nie bardzo się sprawdza, ale z /* powinno pokazywać strony w indeksie głównym. Niestety w tej chwili nie pamiętam adresu strony, ale ostatnio sprawdzałam czy dana podstrona znajduje się w indeksie głównym - powiedzmy, że była to strona www.domena.pl/linki.html - i pokazało, że nie ma jej tam. Kiedy sprawdziłam tą samą komendą domenę główną, wśród podstron w indeksie głównym wykazało jednak tę stronę.

- 10k podstron

A wiec?

- 10k podstron

Czy 0day to nazwa domeny czy jakiś greps którego nie rozumiem? Jeśli tak, to są albo z site 1, jedna ma 12, albo nie ma w indeksie - o co chodzi z tym testem na 10k podstron?

greps.. przez 0day rozumiem, ze domena jest nowa i zgloszona do gugla tego samego dnia..

Pokazuje, tylko przy skorzystaniu z innej komendy, ...

Jakiej? Przy supplementalu lepiej od razu pisać z jakich metod korzystamy, inaczej wyniki moga być nieporównywalne.

kilka tematow nizej..

- 10k podstron

A wiec?

za duzo osob czyta forum, zebym mogl sie podzielic informacja.. wybaczcie....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności