Skocz do zawartości

Supplemental Index

15175

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ nie widziałem na oczy domeny z site około 10K w 100% w ideksie podstawowym (sprawdzane site:domena/* plus weryfikacja wyrywkowa), to śmiem twierdzić, że albo konfabulujesz albo metoda sprawdzania SI którą się posługujesz jest do kitu.

IMHO algorytm G. wyklucza w tej chwili 100% index podstawowy dla witryn powyżej 1K.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

metoda /* nie jest według mnie miarodajna. Mam pewien precel akceptujący tylko wyłącznie niezduplikowane treści, przyrost nie jest duży bo około 2-3 artów dziennie, domena roczna non stop linkowana + wybrane podstrony. Ciekawe jest to że /* nie pokazuje nic jakby wszystko było w suplementalu łącznie ze stroną główną, natomiast linkowanie z tego precla daje fajne rezultaty. Więc albo strony z SI przestały mieć znaczenie dla seo albo komenda /* jest do kitu i nie pokazuje wcale tego co byśmy chcieli. Ja osobiście obstawiam razczej tą drugą tezę.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Mam pewien precel akceptujący tylko wyłącznie niezduplikowane treści, ...

Duplikowanie i unikalność treści ma mały związek z SI. Podaj urla to pogadamy.

Wyniki /* weryfikujesz przez odpytywanie G. w ramach site:domena - podstrony na początku muszą być zgodne z /*.

Natomiast kolega AvB twierdzi, że wszystkie 10k podstron ma w indeksie podstawowym, co jest delikatnie pisząc mało wiarygodne. W tej chwili witryna z 50% w i. podstawowym oznacza bardzo dobrą stronę (oczywiście dla witryny z około 10K site).

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności