Skocz do zawartości

Skierowania...

barat

Rekomendowane odpowiedzi

Normalnie zadałbym pytanie supportowi ale:

Dziękujemy za wiadomość.

Pragniemy poinformować, że nasze biuro jest zamknięte w weekendy i nie możemy udzielić Państwu odpowiedzi na pytania.

Więc ... miał ktoś taki problem, że nie wyświetlały mu się skierowania?

Najlepsze jest to... że jeszcze kilka dni temu je widziałem.

Dla przykładu:

https://bwebi.com/clean_vertical_menu.html

(u góry powinien być przycisk Forefox'a)

Dla ciekawostki:

https://swapmagic.xorg.pl/

(tu przycisk firefox'a jest dostępny - implementowany zanim wprowadzono skierowania 2.0)

A tutaj jeszcze powinien być banner zapisu do AdSense (ten tutek nie opublikowany ... w trakcie pisania)

https://bwebi.com/starting_with_google_adsense.html

Może ma na to wpływ fakt, że wybrałem skierowania na język angielski (US) ? Ale wybrałem kraj: Dowolny kraj

Niby banner AdSense przestawiłem dla testu na polski, na początku nie było nic widać, po jakichś 30 minutach raz się wyświetlił... a po 15 następnych znów go nie było ...

Dla pewności poprosiłem koleżankę by sprawdziła - ona też nie widzi buttonów ...

Nawet sobie zmieniłem proxy na USA - bez rezultatu ... browseshot też robi screen'a bez reklamy ...

Ręce opadają...

A zanim wprowadzili te *%)(%^) skierowania 2.0 problemów nie było :[

Potwierdzam - skierowania nie wyświetlają się.

U mnie nie widać AdSense i AdWords....

Być może G coś u siebie "psuje", bo przecież całkiem niedawno taki sam problem był z wyświetlaniem (a raczej niewyświetlaniem) się reklam...

Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji

Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania

To mnie pocieszyłeś !!!

Widocznie faktycznie mają jakiś problemik ... miejmy nadzieję, że naprawią...

W takim razie piszę tutorial dalej :) W końcu się banner pojawi ...

Ale nadal zastanawia fakt, że na drugiej stronie, która była przed wspaniałym 2.0 firefox się wyświetla ...

Nie widzieć to jedno, ale to co zamieszczam na obrazku to już paranoja ... oni tam mają BURDEL!

https://img251.imageshack.us/img251/8292/64382313bq0.gif

Toż to idiotyzm ...

To ja nie wiem co muszę za jednostki tam wpakowac by w koncu zobaczyć firefoxa...

Dodatkowo, Raz mi się udało uzyskać poprawny banner zapisu do AdSense ... wpakowałem go an strone... przez trzy wejścia było dobrze... po czym nagle reklama zupełnie innego produktu! ...

Niech oni to naprawią bo nerwicy z nimi dostanę ...

Z takim pytaniem zwróciłem się dzisiaj do Googli, odpowiedź była następująca:

Witamy Państwa,

Dziękujemy za wiadomość.

Przykro nam, że macie Państwo problemy ze skierowaniami Google. Pragniemy Państwu pomóc i w związku z tym prosimy odpowiedzieć na tę wiadomość, dołączając wskazane poniżej informacje. Odpowiedzi na te pytania pozwolą nam szybciej sprawdzić przyczyny problemu.

- Jakiej wersji przeglądarki Państwo używają?

- Jakiej wersji systemu operacyjnego Państwo używają?

- Jaki jest dokładny adres URL strony, której dotyczy problem?

- Jakie komunikaty o błędach są wyświetlane?

- Czy problem występuje przy każdej próbie przeglądania strony?

- Kiedy został umieszczony w witrynie nasz kod reklamy?

- Jeśli zainstalowali Państwo oprogramowanie do blokowania reklam lub osobistą zaporę sieciową, jakie to oprogramowanie?

- W którym dniu i o której godzinie wystąpił ten problem?

- Czy możecie Państwo przesłać nam zrzut ekranu ilustrujący ten problem? Szczegółowe instrukcje wykonywania zrzutu ekranu można znaleźć w naszym Centrum pomocy: https://www.google.com/support/adsense/bin/...38066&hl=pl.

Oczywiście odpisałem szczegółowo na zadane pytania i...
Witamy Państwa,

Dziękujemy za wiadomość.

Staramy się w tej chwili jak najszybciej rozwiązać Państwa problem i przyślemy kolejną wiadomość, gdy tylko uzyskamy więcej informacji w tej sprawie. Dziękujemy za cierpliwość i prosimy o powiadomienie, jeśli jest coś jeszcze, w czym moglibyśmy pomóc w międzyczasie.

W przypadku dodatkowych pytań, prosimy odwiedzić Centrum pomocy AdSense ( https://www.google.pl/adsense_help ), gdzie mogą Państwo znaleźć wszelkie informacje o naszym programie. Ponadto, mogą Państwo także zadać pytania na forum przeznaczonym tylko dla wydawców AdSense: Grupa Pomocy AdSense ( https://groups.google.com/group/adsense-help-pl ).

Z poważaniem,

Andrzej

Zespół Google AdSense

Google Ireland Ltd.

Gordon House

Barrow Street

Dublin 4

Ireland

Registered in Dublin, Ireland

Registration Number: 368047

Więc czekam co dalej.... :jezyk1:

Ja im nawet Print Screen'y wysłałem za drugim razem... za pierwszym dostałem coś takiego jak Ty, że chcą więcej informacji (których im podałem MNÓSTWO) ... im chyba trzeba dobitnie - obrazkami :jezyk1:

Znowu przez jakieś 30 minut miałem banner zapisu do AdSense a teraz już "Boost internet speed" czyli znowu nie to ...

Powariowali ...

Prawda taka, że na obrazku zawsze lepiej widać, nie posądzałbym raczej G o głupotę czy inne tego typu... ^_^

A jeśli chodzi o temat - chwilowo wyświetlało się skierowanie AdSense, ale teraz znów jest pustka ;(

Po wysłaniu im screenów, oraz łopatologicznym wytłumaczeniu problemu (wraz z wielkimi czeronymi strzałkami + opisami na obrazkach) ... otrzymałem:

Dziękujemy zwrócenie nam uwagi na tę sprawę. Przesłaliśmy Państwa wiadomość do naszego zespołu inżynierów, którzy bliżej przyjrzą się tej sprawie.
...

Ale na razie jak działało źle tak nadal działa źle...

Właśnie miałem to samo napisać :)

Normalnie chłopcy z G działają ;)

Ale ... możemy sobie wmawiać nieskromnie, że to nasza zasługa... prawda sqlaz ? Jesteśmy bohaterami :crazy:

wmawiać? Ależ skąd! To po prostu nasza zasługa i tyle :P

Właśnie miałem to samo napisać :blink:

Normalnie chłopcy z G działają :blink:

Ale ... możemy sobie wmawiać nieskromnie, że to nasza zasługa... prawda sqlaz ? Jesteśmy bohaterami :blink:

wmawiać? Ależ skąd! To po prostu nasza zasługa i tyle :blink:

Tak , skierowania juz wyswietlaja sie poprawnie , takze wyglada na to, ze problemo zostal usuniety, troche bylo z tym zamieszania bo sie jezyki krzaczyly i zamiast po polsku bylo po koreansku ale problem jak widac zazegnany.

Mozila Firefox - postaw na Firefoxa

• 5 miesięcy temu...

Odświeżam wątek. Nie wyświetlają. Próbuję na wszelkie sposoby. Wyświetla się wszystko tylko nie to co chcę. Wybieram jedną konkretną reklamę z Polska, język polski. Format 468x60. Bez kategorii i słów kluczowych (ustawienie też nie pomaga). Taka sytuacja ma miejsce od kilku dni. G coś psuje? Czy tylko u mnie wstępuje taki problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności