Skocz do zawartości

Adres na czeku

wh

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem temat juz byl ale zdania byly podzielone wiec odswiezam temat i zwracam po odpowiedzi do ludzi ktorzy maja juz sprawe za soba.

Chodzi o to ze przeprowadzilem sie i ten nowy adres podalem w google, jednak w dowodzie mam i bede mial stary (tam pozostane zameldowany).

Pytanie brzmi: czy banki zrealizuja taki czek ?

Jak juz pisalem pytanie do ludzi ktorzy z takim problemem zjawili sie w banku - ciekaw jestem jak zalatwili sprawe. Podobno "nie powinno przejsc ale zdarza sie".

Mnie zawsze sprawdzali zgodność adresu z czeku z adresem na dowodzie, w końcu nie jednemu psu na imię Burek a żadnych danych identyfikujących osobę poza adresem na czeku chyba nie ma...

Skoro w innym wątku zdania były podzielone, jesteś pewien, że tu dostaniesz jedną odpowiedź?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności