Skocz do zawartości

Zdobywacz linków

Maciej77

Rekomendowane odpowiedzi

Do celów edukacyjnych??????????????????????

Przestań w końcu p.........ć te głupoty!:)! Reklamujesz swój skrypt jako dodawarkę do katalogów a nie pomoc naukową. Kto się rejestruje na fora dla celów edukacyjnych?

Rozpoznawanie tokenów graficznych tez zrobiłeś do celów edukacyjnych? Przecież token to chyba jasny sygnał, ze ktoś nie Twojej aktywności na swojej stronie, więc po co sie tam pakujesz skoro brzydzisz sie spamem i krytykujesz za to innych?

No i jeszcze tytuł Twojej aukcji na allegro "# Sprytne katalogowanie#...." - identyczny jak nazwa konkurencyjnego programu.

Dalej nie widzisz nic zdrożnego w swoim postepowaniu?

• 2 tygodnie później...
Adder tylko jako dodatek ma rejestrację na fora phpBB i jest to zaznaczone w systemie (do celów edukacyjnych).

Xrummera tez ruscy zrobili do celow edukacyjnych a samoobrona znowu wygra wybory.

Adder to dodawarka linków sprawdzona już przez kilkadziesąt tys osób.

Natomiast ten drugi ich system to SPAMiarka.

Oby dwa skrypty to spamiarki i mysle ze autor addera doskonale o tym wie. ZUpelnie nie rozumiem dlaczego probuje twierdzic inaczej zwlasza na forum gdzie ludzie orientuja sie co i jak.

Mysle ze osoby kotre zetknely sie z adderem doskonale wiedza ze jest to skrypt malo skuteczny a wiekszasc katalogow w bazie nie dziala bo adder sam je wykonczyl, a to co dzialaja to smietniki bo adder sam je zasmiecil.

na razie najskuteczniejszy dla mnie sposob katalogowania to wspomniany wczesniej sprytny katalogowanie chociaz troszke czasu trzeba poswiecic, coz bez pracy nie ma kolaczy ;)

Maciej77 ja mam ten sam dilemat. Napisałem do tego gościa na Allegro:

Witam!

Proszę mnie przekonać tak abym kupił Twój skrypt a nie Adder'a? Jakie ma atuty Twój produkt porównując do Addera?

a on na to:

WItam,

niestety nie mam czasu.

Pozdrawiam.

Uważam że tak jak poprzednicy pisali że Adder jest sprawdzony. Ja mam narazie 100 zł i nie mam jak go kupić ale jak tylko będę miał to kupię.

Dziwi mnie że nikt tego nie kopiuje nie legalnie. Ale dobrze!

Ja to już zwariowałem albo zwariuje. NIE wiem w czym wybierać. Jak się zagłębiam w ten temat to już nie wiem co mam myśleć... To ja już nie wiem czy Adder czy srader i duparer. Niech ktoś napiszę kto korzysta z tego z jest atutem (ale nie CENA) a co jest do kosza.

Tom, nie denerwuj się...

Jak chcesz to dam Ci dostęp do addera i sobie sprawdzisz. Co do mojej opinii, to działa na tyle, na ile podpowiada zdrowy rozsądek. Doda Ci sporo linków z qlWeb'ów, a od niedawna również z precli.

Pisałeś, że chcesz pozycjonować tylko jedną stronę. Nie ma więc sensu kupowanie programów. Wystarczy jak kupisz dostep do Addera.

Moim skromnym zdaniem, popartym rocznym doświadczeniem, dzięki samemu adderowi wprowadzisz stronę do top10 na średnio trudne hasła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności