Skocz do zawartości

Na kogo zaglosują Twoi starzy i dziadkowie ?

marcin_dance

Na kogo zaglosują Twoi starzy i dziadkowie ?  

79 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo zaglosują Twoi starzy i dziadkowie ?

• PiS
      13
    • PO
      36
    • LiD
      6
    • LPR
      3
    • Samoobrona
      1

Rekomendowane odpowiedzi

ja patrze z mojej sperspektywy, jestem ZA STARY, zeby czekac az sie w polsce poprawi za 20 lat. Jak sie ma poprawic i byc np. jak w Irlandii, Anglii to MA BYC W PRZYSZLYM ROKU. Nie pozniej.

Czy jest taka partia, ktora w ciagu roku postawi polske na nogi ? jak tak to ide i glosuje :>

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Dostałem ostatnio łańcuczek od kogoś z forum, więc mu, i wszystkim następcom odpisuję:

to jest cos, co traktuje jak spam. jeszcze raz i zablokuje ten numer gg; mam w du**e to na kogo bedziesz glosowal/a albo na czyj blok - mam to w du**e wlasnie tam (gleboko i ze 100% z wygoda) bede to mial was - pi*****e pro anty i pro, was pro/anty - pisowski element - wy*********ć ode mnie, moich dzieci, moich kerneli, moich półarabów, półfabrykatów, moich czarnuchów, afroamerykaninów, żydów, kosmitów i innych; jednym słowem: 'bydlaki won!!', potraktuję to jak 'spam' jeżeli nie - zrozumiecie, że to zacznę być aktywny demokratycznie, ale tego rodzajów aktywności których wolelibyście uniknąć; gó**o mnie obchodzą wasze konwencje, narady, zjazdy saneczkowe, na których obiecujecie że będzie za********e, albo i jeszcze lepiej - sram na was i wam podobnych, nie piszcie do mnie - kto nie napisze, ten ma moj glos.

ps. ch$%j w du#pe komitetom wyborczymym ;)

ten ktory nie glosowal/glodowal jest jednym takim jak ja :> / - jubi :>

yaa :piwo:

ojciec Tadeusz jeszcze nie wskazal na kogo :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

e-banki.info UPR i szalone pomysły pana Korwina-Mikke w stylu broń dla wszystkich jak w USA i będzie bezpieczniej na ulicach :D

Btw ja na PO chociaż nie lubie Tuska i jak PO przegra to 1 dobra rzecz będzei bo zminią na 100% lidera :)

Zresztą jaki z niego lider skoro 2 lata temu przegrał wszystko co sie dało przegrać i prezydenckie i parlamentrne...

Imo dobra by mogła być koalicja PO z LID'em... ważne żeby PiS sie uspokoił i znikneli tacy "politycy" jak Kurski, Edward Gosiewski, Fotyga itd...

acha miale na pytanie odpowiedziec :D cała rodzina na PO, chociaż siostra nie wiem o ile wogole pójdzie głosować ;asdff

e-banki.info UPR i szalone pomysły pana Korwina-Mikke w stylu broń dla wszystkich jak w USA i będzie bezpieczniej na ulicach :D

w stanach "szalone" sa pomysly ograniczenia tego "przywileju"

nie zgadzam sie ze wszytkim co głosi JKM, ale to co mówi o gospodarce szczególnie mnie przekonuje

(aborcja, geje, broń itp mają znaczenia ale napewno gospodarka ma największe dla mnie)

polecam ten tekst - https://korwinmikke.blogbank.pl/2007/09/25/21-pytan/

Edward Gosiewski

EDGAR nie Edward

Ja sugeruję co do posiadania broni obejrzeć https://www.youtube.com/watch?v=WAat-py2hY0 trudno z argumentami JKM się nie zgodzić, choć ja sobie w Polsce wprowadzenia nagle prawa do posiadania broni (z powodu braku kultury jej posiadania)

Korwina wszystkie media załatwiają podając wyrwane z kontekstu zdania.. Po głębszym zapoznaniu się z jego poglądami, zwłaszcza w dziedzinie gospodarki trudno o inną reakcję, niż wielki szacunek. Osobiście nie oskarżam dziennikarzy o jakiś szczególny spisek - po prostu większość z nich to idioci :D

Tatuś nie wie chyba jeszcze do końca, Mamusia słusznie stwierdziła, po moim krótkim wywodzie, że nikt nie zasługuje na mój/jej cenny głos.

Ciekawe, który z osłów pierwszy zrzeknie się immunitetu, ot tak dla zasady. Ciekawe, który przekaże swoją dietę na dom dziecka, lub dla ludzi którzy zarabiają psie pieniądze za 2x większą "tyrę" niże te krawat-barany na wiejskiej, w kancelariach i innych śmiesznych miejscach. Do xxxx z taką pseudo-służbą Państwu, Obywatelom! Nie uwierzę ŻADNEMU politykowi - dopóki nie dostanę gwarancji, dopóki nie zobaczę efektów, dopóki nie zobaczę czynów i pozytywnych rezultatów. Dość mam targów, zaklepywania sobie stołków, kolejności czerpania z korytka. Ciekawe ilu z nich by zostało gdyby praca na rzecz Państwa w sejmie, senacie i na innych stanowiskach, w tym lokalnych wiązała by się z kosztami, a nie zyskami o jakich niektórzy z nas nawet nie śnią.

Być może jestem idealistą, ale dla mnie nie ma partii, która spełnia jakiekolwiek oczekiwania. Kiełbasa plus marketing. Kaczory oskarżają każdego, tylko nie siebie. Tusk podsłuchał jakiegoś swojego PRowca i skacze do RM na wywiadzik. Kwachu jaki pijany był tak dalej się chwieje. I można by tak bez końca...

Pozdrawiam.

pozdrawiam, Sebek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności