Skocz do zawartości

Kontakt z firmą cyberdusk

freeup

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Ma ktoś kontakt z administratorem serwera cyberdusk? Od paru dni strony nie działają, pojawia się strona testowa apache.. Pisałem maile ale bez skutku. Dzwoniłem na telefony z whois, nikt nie odbiera...

Pozdrawiam

W wolnej chwili zapraszam

Medycyna, choroby

Download programy

Download antywirusy

Co złego to nie ja ;-)

To co wyprawia support firmy Cyberdusk przechodzi ludzkie pojęcie. Jeszcze parę miesięcy temu czy przez maila czy przez GG można było wszystko od ręki załatwić... a teraz, to jest zwykłe poniżanie klienta. Takim sposobem daleko nie zajdą.

Mailowo poprosiłem ich o wyłączenie safe_mode - oczywiście zrobili to... ale po 5 dniach. :soczek:

Uważałem ich serwery za bardzo dobre, szybkie, stabilne, tanie i chętnie polecałem ich usługi moim klientom ale teraz mam w du... taki hosting jak support w ogóle nie działa. Szkoda. Ich strata.

Uważałem ich serwery za bardzo dobre, szybkie, stabilne, tanie i chętnie polecałem ich usługi moim klientom ale teraz mam w du... taki hosting jak support w ogóle nie działa. Szkoda. Ich strata.

Dokładnie, wszytko chodzi oki ceny w stosunku do transferu i pojemności dysku mam bardzo niskie.

Ale jak co nawala to nie ma żadnego kontaktu

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Trzeba czatować na GG to jak sie ma szczescie to admin odpowie.

Przynajmniej mi jakiś miesiąc temu sie udało :soczek:

Co do hostingu to już chyba nie jest taki szybki i stabilny, jak był powiedzmy 6 miesięcy temu. Ale to moje subiektywne odczucie.

Suppor tw Cyberdusk'u to toalna porazka - chcialem kupic u nich konto i zero reakcji. Dwa razy zamawialem konto, lapalem admina na gg i mailu i zero odzewu. Jak tak tarktuja potencjalnego klienta to strach pomyslec co sie dzieje jak juz dostana kase. Radze wszystkim ich olac i skorzystac z uslug konkurencji.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

dobrze ze cos odpowiedzieli

ja z tego hostingu zrezygnowalem jak mi sie e-weblink nie odpalil na 80 domenach

:]

ZERO kontaktu i ZERO odpowiedzi ale jak sie zamawia serwer to od razu info sie pojawia ze trzeba wplacic pieniazki na takie i takie konto

Używaj Cuilla i Hakii

ja z tego hostingu zrezygnowalem jak mi sie e-weblink nie odpalil na 80 domenach

wiem o co ci chodzi, motywowali to tym że jesli serwer odnosi sie do calego adresu z https:// itd to im to obciąza serwer. Wpadłem wtedy w panike bo nic mi prawie nie działało ale naprawili usterkę.

Ich wadą jest odgradzanie się od klienta ale ceny są super zreszta nie raz zapomnialem coś oplacic to oni to załatwili

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

nie wiem co was trzyma w tej firmie.. mozna miec za podobne pieniadze konta w Polsce (np. na proste.pl - mam juz tam 3 konto, chyba to najlepsza tania oferta w Polsce) a hosting w USA czy Holandii takze na innych hostach za lepsza kase, a wy tam trzymacie content.. :)

pozdrowienia.

googlerulz.

...mozna miec za podobne pieniadze konta w Polsce (np. na proste.pl - mam juz tam 3 konto, chyba to najlepsza tania oferta w Polsce)...

proste.pl? - może i maja szybkie serwery ale jak poprosiłem ich aby wyłączyli safe_mode to odpisali że nie ma takiej możliwości, więc szybko podziękowałem za taki hosting.

Jeśli chodzi o cyberdusk to wygląda to tak jakby admin/właściciel firmy znalazł nową robote a nad swoim hostingiem siedział po dwie noce w tygodniu :) Taki niedochodowy interes?

Właśnie... znacie dobre serwery o cenach i parametrach zbliżonych do tych z cyberdusk.pl?

Właśnie... znacie dobre serwery o cenach i parametrach zbliżonych do tych z cyberdusk.pl?

Np. https://www.hekko.pl

Ceny mamy całkiem podobne. Ale podejście całkiem inne.

Hekko, juz Ci pisalem ze na tym forum takich ofert sie nie sklada - dbamy o porzadek!

Firm o podobnych parametrach i zblizonych cenach jest masa - to wcale nie znaczy, ze kazdy moze sobie przyjsc i polecac swoja firme :>

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności