Skocz do zawartości

Zagadkowa aukcja

Tobi

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.allegro.pl/item250532246_zarobk...iesiecznie.html

Dla nieklikatych:

Witam mam do sprzedanie zarobkowy serwis z dietami!!!

Mam bardzo podobny portal w internecie mozna poszukac w internecie a sie znajdzie :soczek: , sam osobiscie zarabiam na nim okolo 300 miesiecznie z samych reklam google adesnse a niejestem na pierwszej pozycji wiec mozna zarabiac wiecej.

Dlaczego to taki dobry biznes bo w dzisiejszych czasach sa modne fast fudu , hot dogi , hamburgery itd. a wiec i diety rowniez sie przydaja .

Serwis bardzo latwy w obslugiwaniu poprostu niestrzeba nic robic zamiescic kilka diet jak ja i nic wiecej a portal sam znajdzie uzytkownikow!!!

Mozna rowniez sprzedawac linki ale ja tego nierobie, to czeka na przyszlego wlasciciela.

Coz dodac zapraszam do licytacji , na prosbe moge zmienic zeby portal sie sam aktualizowal dzieki innemu serwisowi .

kontakt 7514652

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

nie żebym narzekał ale ja tam oczekuje od działu dowcipy 30 sekundowego relaksu - przeczytania dowcipu lub obejrzenia filmiku i poprawienia humoru a nie jakiegoś denerwującego linka podnoszącego poziom złości o pare %.

Uważam, że dział dowcipy powinien być moderowany :soczek:

- - - -
StudioTypo3.com - tworzenie stron w oparciu o TYPO3, aplikacji mobilnych i programów desktopowych. Po ciężkiej pracy zapraszam do odwiedzenia gabinetu kosmetycznego znajdującego się w Rzeszowie na ul. Lwowskiej 6. Więcej informacji o ofercie gabinetu znajdziesz na stronie kamidabrowska.pl, polecam makijaż lub zabiegi na twarz - można się zrelaksować i trochę odmłodzić lub wymalować. Dla facetów też jest kilka zabiegów (depilacja) polecam baaardzo boli ;) ale czego się nie robi dla swojej kobiety.

nie żebym narzekał ale ja tam oczekuje od działu dowcipy 30 sekundowego relaksu - przeczytania dowcipu lub obejrzenia filmiku i poprawienia humoru a nie jakiegoś denerwującego linka podnoszącego poziom złości o pare %.

Uważam, że dział dowcipy powinien być moderowany :jezyk1:

Mow co chcesz , ja placze ze smiechu <hahaha>

Po przeczytaniu sposobu opisania przedmiotu aukcji (jezyka, skladni, doboru slow) mozna mniemac, ze po pierwsze: jest to dziecko-uczen gimnazjum z przedzialu 12-14 lat, nie zdziwilbym sie , gdyby to byl przedzial wiekowy 10-13. Po drugie: albo sie spieszyl niesamowicie, albo cierpi na klawiaturowa dyslekcje.

Mysle, ze moznaby utworzyc osobna kategorie na takie kuriozalne aukcje.

Po przeczytaniu sposobu opisania przedmiotu aukcji (jezyka, skladni, doboru slow) mozna mniemac, ze po pierwsze: jest to dziecko-uczen gimnazjum z przedzialu 12-14 lat, nie zdziwilbym sie , gdyby to byl przedzial wiekowy 10-13.

Oj zdziwiłbyś się jak (nie) potrafią pisać dzisiejsi osiemnasto- i dwudziestoparolatkowie ^_^

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

Ja wygrywam :)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności