Skocz do zawartości

Jakie konto bankowe wybrać na Adsense?

Mike Godslayer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chcialbym zacząć zarabiać na emitowaniu reklam google. Jak na razie nie ma żadnych przeszkód, moja strona została zakwalifikowana do tego programu. Mam jednak problem innej natury. Posiadam konto w banku BPH i za każdą wpłatę - w walucie innej niż polska - bank pobiera 30 zł (w Banku Spółdzielczym ta opłata wynosi 15zł). To sprawia, że zarobkowanie poprzez rekalmy google staje się dla mnie nieopłacalne. Bank zarobi na tym więcej, niż ja :jezyk1:

Jak wy radzicie sobie z wpłatami w dolarach? W jakich bankach opłaca się założyć konto przeznaczone dla takich celów? Zaznaczę, że jestem osobą niepełnoletnią, więc tylko konta typy junior wchodzą w grę.

Bardzo proszę o jakieś rady.

Pozdrawiam serdecznie!

Obszerne i dobrze napisane Recenzje filmów znajdziesz na Filmowo.net!

Wszystkich, którzy lubią dyskutować o filmie zapraszam na Forum filmowe - komentuj i oceniaj filmy!

Skazany na śmierć (ang. Prison Break) to jeden z popularniejszych ostatnio seriali telewizyjnych.

No właśnie google płaci w PLN :jezyk1:

ale jeśli chodzi o konto, to do rozliczeń w sieci korzystam z mBanku - jestem bardzo zadowolony...

Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji

Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania

Dokładnie - kolega nie czyta regulaminu A$

EDIT:

BPH to ostatnio bank "Widmo" dla klientow lub bank typu "To Nie My".

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Z tego co się orientuje najtaniej wychodzi konto izzy w mbanku ( lub z ref ) . Przelewy z Google na mBank dostaje bez problemów :jezyk1: w BZWBK wplata probna przyszla po pol roku ;p

Prowadzenie konta 0 PLN :) Wypłaty 0 PLN, Przelewy 50 groszy ;)

Eeee....... nie przeginaj w WBK -kilka lat temu miałem podobny problem " Za Pobraniem" i był to limit od 4-7 tygodni.

W porywach to 3.

- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

BPH to ostatnio bank "Widmo" dla klientow lub bank typu "To Nie My".

a dlaczego tak uważasz? Ja mam konto w BPHu, używam go również do Adsense, wszystko jest w najlepszym porządeczku, żadnych opłat za przelanie nie pobierają. Kwotę testową (o ile pamiętam), dostałem b. szybko, no a teraz przelewy też zawsze o czasie.

pzdr

co by tu wstawić...

Może dlatego że jestem konsultantem BPH i otrzymuje nadmiar skarg.

Z tego to 10% a$ [NIe kumają czeków z a$, reszta to problemy z KK/KO.

KK- Karta kredytowa.

KO/ - Osobsite

Polecam Mb. = no problem - czy to PL czy EN.

Inteligo każe sobie płacić za konto (a zaczynali od kont bezpłatnych...), a mBank do tej pory nie bierze żadnej kasy za to, że pozwalam im obracać swoją.... ^_^

Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji

Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania

Ja z powodzeniem kozystam z BZWBK i przelewy dochodza regularnie co miesiac wiec nie ma obaw korzystajac z tego banku

zycze powodzenia i oby tych przelewów bylo jak najwiecej

www.j8.pl - program partnerski, sprzedaz tapetek i aplikacji na telefony sprawdz!!

www.sms.j8.pl - tapety na komórkę za 1 zl

www.lukmar.net -Pozycjonowanie optymalizacja, projektowanie stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności