Skocz do zawartości

Jakie konto bankowe wybrać na Adsense?

Mike Godslayer

Rekomendowane odpowiedzi

Inteligo każe sobie płacić za konto (a zaczynali od kont bezpłatnych...), a mBank do tej pory nie bierze żadnej kasy za to, że pozwalam im obracać swoją.... :)

jeśli trzymasz 100 PLN to inteligo jest darmowe ;]

ale polecam mBank, mam już koło 2 lat adsense i cały czas na mBanku, bez żadnych problemów :tancze:

jeśli trzymasz 100 PLN to inteligo jest darmowe ;]

To nie jest tak, że jeśli trzymam 100 to nie pobierają opłat. Konto mam za free jeśli miesięczne saldo końcowe wynosi przynajmniej 100 zł. Kiedyś to chyba obliczałem z pracownikiem Inteligo i wyszlo, że aby utrzymać takie saldo na koniec miesiąca trzeba sporo więcej trzymać na koncie :P

Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji

Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania

sqlaz, no tu nie ma za bardzo co liczyć. masz 100zł które sobie leży, a do tego masz na rachunku też xxx PLN z których wykonujesz wszystkie operacje. jeśli przez cały miesiąc jest min. 100zł na koncie, to 'miesieczne saldo koncowe' jest zawsze równe min. 100zł :P

kurcze.... poważnie tak jest? To ja to sprawdzę, bo męczy mnie jak jasny gwint ogromny problem z bankomatami WBK (mBank też z nich korzysta+euronet).

Dzięki za info - sprawdzę u źródła....

Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji

Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania

• 2 miesiące temu...
Od lat korzystam z usług Inteligo, jest dość bezproblemowo. Wypłaty z AdSense jak i wpłata próbna doszły w rozsądnym czasie (już dokładnie nie pamiętam ile czasu upłynęło, w każdym bądź razie niewiele).

A co z tym: Wpływ na rachunek w ramach Konta Inteligo za pośrednictwem systemu SWIFT, SORBNET-EURO, EuroElixir - każda transakcja 11,99 PLN ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności