Skocz do zawartości

Pomocy czy coś jest dziwnego??

Red

Rekomendowane odpowiedzi

Prosże o pomoc. Pozycjonuję serwis https://www.infoericsson.pl w sumie zaczynam od dzis tylko dreczy mnie jedno czyt ta strona nie jest w sandboxie pod frazą Sony Ericsson ? bo pod taką mam pozycjonować do storny prowadzi dużo linków a pod tą frazą nie ma jej w 1 tysiącu wyników wg testera a sam zjechałem do setki ręcznie. Pomóżcie powiedzcie coś na ten temat strona ma PR3 a w ogóle jej nie ma pod tą frazą to niepokojące.

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie żebym coś mówił ale czy ty wziołes ~200zl pod pozycjonowanie pod fraze "Sony Ericsson". tego to nawet ja bym sie nie podjoł bo nie mam zaplecza ani tylu punktów w linkorze(hyh teraz mam 0 :D)

Do sprawdzania czy strona jest w santboxie jest specjalna strona. Sprawdz w podpisie szy ale w dziale 'narzedzia' :lol:

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

:?

red9 jakie ty masz doswiadczenie, ze bierzesz sie za komercyjne pozycjonowanie :?: :!:

z tego co sie orientuje to na naszym forum jestes od niedawna, ciagle walisz posty o tym zeby ci pomoc ze strona tego klubu, ciagle jakies podstawowe pytania, nic nie wiesz, nie czytasz archiwum forum.. nic.

wiec sie pytam: po co sie bierzesz za platne pozycjonowanie?

myslisz, ze to latwe pieniadze? latwa praca?! jestes w bledzie. duzym bledzie.

to ze sie "udalo" ze strona klubu nie oznacza ze jestes SEO masta..

psujesz gowniarzu rynek. bierzesz te 200-300 zl i psujesz cholernie i tak zepsuty juz rynek. bo gdybys musial zaplacic za mieszkanie, net, ZUS i inne rzeczy, to te kilka pln by ci nawet na kanapki nie starczalo.

wiesz dlaczego to pisze? bo tacy gowniarze jak ty zepsuli rowniez rynek uslug internetowych w naszym kraju. rynek ktory jeszcze sie dobrze nie narodzil. ale zdazyliscie go juz zepsuc..

psujecie nie tylko ceny, ale rowniez metody pracy. szlag mnie trafia jak mam pracowac z "biznesmenem", ktoremu szkoda wydac 100zl/rok na srodowisko do testowania nowych projektow, ktory nie potrafi napisac porzadnego mejla, a o prawidlowej metodologii pracy nawet nie wspominam..

dzis nie dostalem wyplaty. dostane za 10 dni. bo szef kupuje mieszkanie? poza tym, mam walnietego szefa, ktory uwaza ze zatrudniajac studentow za te kilka pln bedzie mial produkt tej samej jakosci. o Jeżu.

wyrazy szacunku Pozycjonerze.

Maciek (ktory nie ima sie pozycjonowania za $$)

Ojej.

Majkel. Przecież mnóstwo osób zaczyna "karierę" na tym forum od umieszczenia posta "wypozycjonuję", a po 10 minutach czytania zadają pytania "a co to jest to złe sąsiedztwo?", czy "dodałem 3 linki - dlaczego nie widzę ich w link:?".

Machnij na to ręką. :)

I nie wzywaj mego imienia na daremno. ;)))

Pozdrawiam, J.

no no, odważny kolega :lol: czytam co Maciek napisał, non stop mam podobne spotkania, z tymże za SEO zabrałem się ostatnio, bardziej odbijam się od klientów, którzy chcą stronę z panelem administracyjnym za 300 zł.... bez komentarza...

ale nie o tym. ile waszym zdaniem jest warta fraza sony ericsson, w pierwszej piątce, przez 3 miesiące powiedzmy? nie wiem czy ktoś zechce odpowiedzieć, ale przynajmniej nie będzie (mam nadzieję) odpowiedzi, że wiesz..., to zależy... Pytanie konkretne mam nadzieję.

101k

tonery tusze :: karmy dla psów - zapraszam :: Psiarskie forum

Majkel.

:D

hmm, Majkel jest oskarzony o molestowanie dzieci..

Przecież mnóstwo osób zaczyna "karierę" na tym forum od umieszczenia posta "wypozycjonuję"

niech oferuja swoje pozycjonowanie i uzyskane pieniadze przeznaczaja np. na cele charytatywne. duzo bardziej pozyteczne. chlopak zobaczy ze pozycjonowanie nie jest lekkim kawalkiem chleba, a i dzieciaki beda mialy na obiadki.

I nie wzywaj mego imienia na daremno. ;)))

odpiszesz mi na PW z przed 2 tyg., czy jestes nadal zajety ? :lol:

szkoda tylko klienta.....

to raz.

dwa: przychodzi* pozniej taki Pan i sie dziwi, ze pozycjonowanie jest "takie drogie", dlugo trwa, efekty niepewne itd. i wogole konkurencja robi gratis (a d v p l).

* przez 2 miechy staralem sie o wspolprace z 3 duzymi serwisami i ich powaznymi wlascicielami. zawsze za drogo bylo. i dalem sobie stop. a pracy mam wystarczajaco swojej, wiec jakos to bedzie :lol:

przez 2 miechy staralem sie o wspolprace z 3 duzymi serwisami i ich powaznymi wlascicielami. zawsze za drogo bylo

ja to słysze przy każdej ofercie jaką przedstawiam klientowi z "zewnątrz", już się do tego przyzwyczaiłem i stwierdziłem, że nie będę sie zniżał do cen 100 zł - nie warto, szkoda czasu i pracy,

pozycjonuje tylko strony klientów, z którymi współpracuje juz dosyć długo i którym robiłem stronki, oni przynajmniej rozumieją jakie to im może przynieść korzysci i daja sie przekonać

ja to słysze przy każdej ofercie jaką przedstawiam klientowi z "zewnątrz"

noz sie w kieszeni otwiera.. nie na moje nerwy takie dzialania :lol:

już się do tego przyzwyczaiłem i stwierdziłem, że nie będę sie zniżał do cen 100 zł - nie warto, szkoda  czasu i pracy

oczywiste to co piszesz. za 100zl to mozna posiedziec 1h z klientem na gg i odpowiadac na nudne pytania.

slowa 'auto' i 'moto' w google.com: pomijam juz kwestie skutecznosci istnienia w top10 i przekonywania klienta do innego toku myslenia, czy tez innej mozliwej (i tanszej) formy promocji. klient (wlasciciel duzej wielojezycznej platformy ogloszeniowej..) oferowal 700zl - i to z trzesaca sie reka.. a sio, sio do lasu.

co do efektow:

zauwazylem ze niektorym klientom nie robi roznicy czy ich strona bedzie w top10 czy top20. bardziej liczy sie koszt uzyskania efektu :?

Tak jak mówiłem przy pewnym ciastku i pewnej herbacie z pewnymi ludźmi w pewnym pubie:

Minie parę miesięcy, a pozycjoner stanie się zwykłym sprzedawcą (własnych) linków. Już teraz optymalizacja kodu praktycznie nie jest potrzebna.

Trzeba tylko mieć co sprzedać, a "Pozycjoner" (autor tego wątku) szybko zorientuje się że zainkasował szmal za coś, czego tak na prawdę nie posiada (jest na to takie ładne słowo).

slowa 'auto' i 'moto' w google.com

Na podstawie zacytowanego fragmentu zdania i mojej wypowiedzi można wysnuć oczywiste wnioski, w którym kierunku należałoby zmierzać na tym rynku.

Bo Myślenie - mimo wszystko - premiuje.

Pozdrawiam, J.

P.S. Fakt, szkoda tego Klienta...

Hmm ja żadnych ogłoszeń nie pisałem że bede pozycjonował strony to ze jestem tutaj 1-2 miesiace to nie znaczy ze wczesniej sie tym nie interesowalem po prostu dostalem na gg propozycje i postanowilem sprobowac Maciek masz do mnie jakis problem?

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

to nie znaczy ze wczesniej sie tym nie interesowalem

wiesz ja też interesuje się wieloma rzeczami np. PHP i MySql ale ni diabła sie na tym nie znam, wiem po prostu że coś takiego jest i w życiu nie podjąłbym się jakiegokolwiek zlecenia pisania czegoś w PHP bo po prostu wiem że tego nie umiem zrobić,

dlatego też wolę oddać taka robote komuś kto to potrafi

dostalem na gg propozycje i postanowilem sprobowac

a poinformowałeś klienta jakie masz rzeczywiście możliwości i czy jesteś w stanie podołać jego wymaganiom :?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności