Skocz do zawartości

No to zczynamy klikac

alumilut

Rekomendowane odpowiedzi

Kliki bez wcześniejszej historii w sieci są podejżane, i wystepują w niewielkim procencie jak nie promilu ;) Wiec google bez problemu je odfiltruje, a przy większej ich ilości na danym koncie zbanuje ^_^

A taki temat może spowodować płacz wielu osób za kilka miesięcy...

Zobacz po suwaku (screeny programu), ze lista IP wcale nie jest taka długa... W neostradzie masz nieograniczona ilosc IP ^_^ ale jak wspomnieli przedmowcy, wielkiego googla nie da sie oszukac na wieksza skale ;) Mimo ze zmienisz IP, google i tak bedzie "widzialo" z jakiej wyszukiwarki, z jaka rozdzielczoscia, z jakim systemem, bedzie znalo czas itp. :D chyba sie skapna, jak np. w ciagu godziny 1.000 klikniec z tego samego systemu opracyjnego...?

Nie warto w ogole nad tym sie zastanawiac :) ten program jest dobry, jak autor aukcji przedstawił, do rapidshare itp. nic poza tym :)

Jak widzę temat "no to zaczynamy klikać" z podtytułem "ile można zarobić" to normalnie szlag mnie trafia. Do zdobycia dużych pieniędzy w AdSense nie tędy droga...

Jak widzę temat "no to zaczynamy klikać" z podtytułem "ile można zarobić" to normalnie szlag mnie trafia. Do zdobycia dużych pieniędzy w AdSense nie tędy droga...

to prawda, choć książka AdSense (ZłoteMyśli) którą polecasz na blogu niestety (!)nie powaliła mnie też na nogi... więc którędy droga? :)

Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji

Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania

Polecam, bo w momencie, w którym ją kupiłem bardzo mi pomogła. Teraz pewnie by już nie miała takiego efektu...

Co robić? Po pierwsze, dopasować reklamy. Po drugie, zakładać nowe witryny tematyczne o tym, co w AdSense jest droższe, albo przynajmniej pisać takie artykuły. Po trzecie, zdobywać odwiedziny.

pojęcie "dopasować reklamy" jest dość szerokie, możesz mi to szerzej opisać, czyli po prostu pomóc w tym wszystkim? Już mieliśmy okzazję na PW, więc jeśli nie będziesz miał nic przeciwko i zgodzisz się na pomoc, to może przeniesiemy się właśnie tam z dyskusją?

Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji

Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania

Mam to samo dostaje gorączki.

Wielokrotnie była o tym mowa że nie tylko IP się liczy

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności