Skocz do zawartości

Czy system RSS FEED jes dobry

dziecko_poz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów.

Przez ostatnie kilka dni kolega zainteresował mnie skryptem który pozwala na tworzenie zawartości z kanałów RSS publikowanych przez inne osoby. Pytałem się już na różnych forach i osoby mówią mi że jest on skuteczny na 80%, więc chciałbym zapytać się ekspertów w tej dziedzinie czy można czegoś takiego używać.

Tutaj jest link do tego systemu:

https://www.cro.skulski.pl/index.php?module...lay&pid=249

Proszę o szybka odpowiedź ponieważ zastanawiam się czy go nie kupić. Na serwerze u kolegi system miał 9 500 podstron w zaledwie 6 dni.

Znając życie to i na Ten skrypt jak i wiele wiele innych przy zalewie darmowych odpowiedników pewnie znajdzie się amator :tancze:

Dużo osób chce wierzyć w to że jak coś kupią za ciężkie pieniądze to bedzie to super hiper i zarobią miliony :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności