Skocz do zawartości

To już zaczyna się robic w.....e

Iguana

Rekomendowane odpowiedzi

nutado usuń jednego linka ze stopki zanim maderatorzy zauważą. Można mieć tylko 3 linki. A precelki ciekawe.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Zapraszam do moich - pełna moderacja, odrzucam duplikaty, nie podmieniam linków :)

Żaden adder, czy inny wynalazek nie ma szans :)

To dobre!

Tylko ile masz UU, PV, wejsc z G dziennie?

Mój ideal tez jest wartościowy precel, ale do tej pórze widzę, że najwięciej dają niemoderowane precle podstawione przez top pozycjonerów - nawet jeśli to po prostu seo-śmieci...

Mój ideal tez jest wartościowy precel, ale do tej pórze widzę, że najwięciej dają niemoderowane precle podstawione przez top pozycjonerów - nawet jeśli to po prostu seo-śmieci...

TTSEO, gołym okiem to widać.

Bielack się męczy i stara, a G. co na to?:

site:www.pajmon.com = 438

site:www.pajmon.com/* = 112

To i tak niezły wynik, tylko jakim kosztem!? A wystarczy postawić zamiast jednego pajmona, 20 śmietników bez moderacji i site tych dwudziestu będzie wielotysięczny (systemy), a site z gwiazdką w sumie tyle co ma pajmon albo i więcej, a wysiłku prawie zero!

W dodatku przy 20 mniejsza szansa, że blondynka z G. zabanuje albo nada jakiegoś wrednego filtra wszystkim, zawsze coś zostanie.

Duplicate Content od dawna nie działa, a może był zawsze tylko mitem?

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Dokładnie. Też mnie to trafia, a i linkuję stronę główną, kilka wpisów, ludzie linkują (czasami) własne wpisy. I .

Od dawna mam ochotę postawić klona na paru innych domenach, ale wstrzymuję się, bo nie chcę z zaskoczenia robić innym, czyli Wam, duplikatów...

Ale też widać jak na dłoni, kto jest Top, a kto nie ;-)

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Nie mam już możliwości moderacji wpisu, więc kolejny post pod postem: czy często miewacie takie kwiatki na swoich Precelkach?

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności