Skocz do zawartości

Krakowiacy - wtorki czy środy?

jez

Wtorki czy środy?  

101 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wolę...

• Wtorek
      9
    • Środę
      35
    • Wstrzymuję się od głosu. ;-)
      22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja także od października mieszkam w Krakowie i nie ukrywam ze z wielka chęcią wkrecilbym się w towarzystwo z branży :) tzn. dopiero planuje otworzenie czegoś, ale kontakty z najlepszymi się przydadzą ;)

@mwrona, można wiedzieć gdzie będziesz studiował ?

Politechnika Krakowska (wydział Mechaniczny) informatyka :( a Ty?

PS. Zostawiam Ci na PW namiary odezwij się to pogadamy ;)

dwa lata temu były cykliczne spotkania (stad ankieta w tym temacie czy we wtorki czy środy się spotykać). Jestem za tym aby to reaktywować. Może nie co tydzień ale raz w miesiącu to spokojnie warto ;) spokojnie zorganizujemy coś jesienią ;)

Politechnika Krakowska (wydział Mechaniczny)

dobrze wybrałeś ;-)

Zapraszam na Crossweb.pl - wszystie ciekawe barcampy i konferencje w jedym miejscu.

Ja też mogę "dojechać" chociaż na pepsi :) o ile będzie to zawsze pod koniec tygodnia.

btw. Panie "jeż" prosił bym o kontakt na PW z jakimś telefonem czy emailem bo niestety skrzynka jest pełna u Pana.

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

zUo również chętnie weźmie udział w spotkaniu. Z tym, że przyjdzie bardziej pogadać a mniej popić :>

Tylko, że teraz mi się zaczynają powoli zyjazdy weekendowe na uczelni :-)

Jak coś proszę o PW or sth :*

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności