Skocz do zawartości

Krakowiacy - wtorki czy środy?

jez

Wtorki czy środy?  

101 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wolę...

• Wtorek
      9
    • Środę
      35
    • Wstrzymuję się od głosu. ;-)
      22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

też wpadne, pierwszy raz! bo nigdy tam u was nie byłem, przeprowadziłem się tydzień temu do krakowa

Live like the 1960's...

Some people believe in God, I believe in Music. Some people pray, I turn up the radio.

Czy ktoś, kto chciał wpaść nie dotarł? Okazało się, że Re jest zamknięte do końca marca, więc wyszło małe zamieszanie. Obawiam się, że w czasie, kiedy staliśmy przed drzwiami wejściowymi niektórzy mogli się wystraszyć zamkniętej bramy wejściowej i wrócić w dom. Był ktoś taki?

8 osób dotarło całych i zdrowych. Faktycznie, wyszło feralne zamieszanie z zamkniętym Re, pisałem natychmiast online na FB, żeby iść do knajpy obok i dzwoniłem do kogo miałem numer.

W przyszłym miesiącu ustaliliśmy że robimy imprezę w piątek/sobotę i obowiązkowo wszyscy mają być bez samochodów! Jak się posumuje ostatnie spotkania krakowskie od czasu reaktywacji, wyjdzie ze 25 uniq visitors. Fajnie że się robi coraz to bardziej zwarta paczka!

Pozdrawiam, J.

Wporządalu było :) Bez żadnych afterów i innych cudów, ale sympatycznie ;) Nie wybierasz się Robert przypadkiem w tę środę na Techcamp? Całe spotkanie ma być poświęcone mobile'om i ponoć pizza dla każdego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności