Skocz do zawartości

pozycja w googlach a statystyki odwiedzin

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

drug rzecz to rozne dane w roznych datacenter.

no własnie problem w tym jak google teraz ułożyło algorytm wyświetlania różnych wyników z różnych DC, dflaczego jeden dostaje takie wyniki a drugi inne

bo jak napisałem wcześniej na dwóch róznych komputerach podpiętych pod to samo łącze w tym samym czasie były rózne wyniki

Jedna strona chyba już od 2 tygodni skacze z 1 na 20 i odwrotnie. Inne: 1-3, 3-13, itd...

Przypominam o bardzo przydatnym narzędziu:

https://www.mcdar.net/dance/index.php

Wyniki też zmieniają się w ciągu kilku sekund.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

na każdym z kompów były różne wyniki przy takich samych kryteriach wyszukiwania 

co o tym sądzicie ?

Mam dokładnie to samo :hello: a co najdziwniejsze różne narzędzia do sprawdzania pozycji w googlarce podają różne wyniki raz 7 raz 5 a w rzeczywistości sprawdzałem z różnych kompów z różnych lokalizacji i wachania były raz 2ga raz 3cia pozycja. Natomiast pojawiła sie stronka którą teraz pozycjonuje mimo iż link:https://......... pokazuje zero linków do niej a wylądowała na 2giej i 7mej pozycji pod danymi frazami. natomiast wczoraj w moim serwisie było 4000 ludzików skok o 100% ciekawe czy sie to u3ma i skąd ten ruch ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jak juz pisalem w innym temacie wylaczyli ta strone ;-)

Ale to nie jest ta sama strona. Ta, do której dałem link nadal działa.

Chyba, że jestem bardziej zmęczony niż mi się wydaje...

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

jezeli sie nie myle - a nie powinienem - jezeli bedziemy mieli bardzo mocne LP to nawet sztuczki google ze zmiana data center nie pomoga - predzej czy pozniej na wszystkich beda upadate'y i sie wyrówna,

na jednego keyworda mam bardzo mocne LP (malo uzbrojona konkurencja) i nie ma mocnych - zawsze pierwsza pozycja, zadnych skoków

czyli nic tylko zbierac linki :hello:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zauważyłem dzisiaj przedziwną rzecz, na tym samym łączu internetowym jakie posiadam w biurze na dwóch komputerach podpietych własnie do tego łacza (komputery sa spiete w małą siec lokalną) o stałym IP w tym samym czasie odpaliłem google na obu kompach, wyszukałem popularną frazę i co otrzymałem  :!: 

na każdym z kompów były różne wyniki przy takich samych kryteriach wyszukiwania  :!: 

co o tym sądzicie ?

Ja mam identyczna sytuacje w firmie mam 5 komputerow i w bardzo krotkich odstepach czasowy szukalem na kazdym tej samej frazy... rozbieznosci duze ... o co chodzi a w domu na kompie nam jeszcze cos innego.

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności