Skocz do zawartości

[wisła] 16-18 paź

MMP

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...

A że też teraz dopiero po tylu latach widzę zakładkę Spotkania SEO :D

Kurcze mieszkam rzut beretem od Wisły. Na korepetycje z SEO i piwko można by skoczyć. Ale Pewnie już Cię tam nie ma co? :)

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

Podbeskidzie ma problem, kilka razy próbowałem coś zorganizować... i nic, zero odzewu było ;/

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Hmm z tego wynika że jestem jedyny na podbeskidziu? Muszę to jakoś wykorzystać hehe.

A tak na serio to przecież na pewno ktoś jeździ na nartach/desce/sankach. Jest zima, warto zrobić meeting w szczyrku powiedzmy przy kiełbasce z łogniska i zimnym piwie. Mogę załatwić tańsze noclegi w schronisku na skrzycznym.

Hmm z tego wynika że jestem jedyny na podbeskidziu? Muszę to jakoś wykorzystać hehe.
Nie jesteś sam, jak coś ja będę na bank, w głąb Polski na razie się nie zapuszczam, bo mam za duże ograniczenia czasowe...

Ale tej zimy coś tu śniegu mało :D

EDIT:

B-B

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

No z twoich dany pochodzeniowych wg. map google to widać że jesteś rdzenny góral!

Jakby co to ja też się pisze na południowy meeting. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności