Skocz do zawartości

Seo Pl Reaktywacja Marzec 2005

Rekomendowane odpowiedzi

Po kilku miesiacach martwego starego Seo.pl

Postanowiliśmy jako moderatorzy zgodnie z włascicielem forum ożywić twór zwany Seo.pl

Po nieudanej wersji komercyjnej postanowiliśmy wzniecić w internecie i poprzez ten dział pozycjonowanie słusznych spraw dzięki uprzejmości wszystkich forumowiczów i internautów.

Seo Pl stanie się organizacją wspierającą działalność charytatywną

Pomoc chorym i ubogim poprzez nagłasnianie spraw przy pomocy pozycjonowania.

Ponieważ jako internauci nie mamy możliwości weryfikowania każdego poszczególnego przypadku ani w jaki sposób nasza praca zostanie wykorzystana przez osoby potrzebujące nawiazaliśmy fizyczny kontakt ze stowarzyszeniem "Otwarte Drzwi" które przyjeło formę współpracy na Naszych Warunkach

Stowarzyszenie te odwiedziłem osobiście już kilka razy od grudnia 2004 roku sprawdzając jak działa i jak wykorzystuje darowizny oraz w jaki sposób pomaga innym ludziom.

Wcześniej kontaktowałem się z telewizja i programami o tematyce pomocy społecznej i zakończyło się to fiaskiem .Ze względu na "napietość" prezesów oraz biurokrację rozwinietą do "nieprzytomności"

Po rozmowach z Panią Anną Michalicą prezes stowarzyszenia postanowiliśmy podjąć nastepujące działania

1.Storzyć nową stronę stowarzyszenia i zapewnić jej darmowy hosting (zostało wykonane)

Stronę taką stworzyl dzieki swojej uprzejmości nieodpłatnie nasz forumowicz Pan Tomasz Xann z agencji reklamy www.xann.pl

Strona jest jeszcze nie zarzadzana przez stowarzyszenie ale wkrótce zostanie zapełniona zdjęciami oraz textem www.otwartedrzwi.pl

Strona dzięki wam zostanie wypozycjonowana pod hasła kluczowe:

-darowizna ,darowizny ,jeden procent

2.Przeznaczyć drugą domenę dzieki uprzejmości ze strony Admina p.Michała do opisywania szczególnych przypadków biedy i tragedi ludzkiej

która to strona będzie pozycjonowana dzieki wszystkimi naszym siłom i dzięki wam czyli naszym forumowiczom.

Przypadki takie weryfikowane będą przez wolentariuszy stowarzyszenia co pozwoli nam uniknąć niewłasciwego zaangażowania w sprawy mylne.

ze słowami kluczowymi jakie wybierzemy wspólnie.....................

3.Za posrednictwem naszego wspólnego forum nagłasniać przy pomocy technik SEO

Relacja z mojego pobytu znana moderatorom w Grudniu przed świetami jest tutaj

Ale czas na relacje.

Rozpadające się podwórko kamienicy typu studnia lata powojenne

Wejscie na Parter z klatki schodowej.

Na schodach dwójka dzieci jedno 14 drugie na oko 11 lat.Schludnie ubrani uśmiechają się.

Wchodzę do środka wita mnie miły wychowanek chłopak w okularach ok 17 lat Mówię że jestem umówiony z Panią Dyr Anną Machalica.

Wprowadza mnie na 1 piętro wszędzie na ścianach rysunki dzieci ściany odrapane ale schludne widać że wszystko jest myte i utrzymane.Wchodzę do sekretariatu .Rozmowa 3 godzinna .Poznaje szczególy prowadzonej przez nich działalności wyłuszczam w Waszym imieniu pomoc jaką może my zaoferować.

W międzyczasie wchodzi wychowanek chłopak ok 15 lat w fartuchu kucharskim podaje mi ciepłe nalesniki z serem jest Mi strasznie głupio

nie przyszedłem objadać ich skromnych funduszy.Po 3 godzinach czuję się jak w rodzinnym domu ciepło miłośc pomoc widac pomiedzy wychowankami tego domu.

Dom ten opiekuje się 150 osobami .Prowadzi lekcje i szkołe pomaga znalęzc pracę dzieciom z domów dziecka opiekuję się niepełnosprawnymi wyciąga dłoń do każdego kogo spotkała tragedia.

Każda osoba ma swoje akta postepu w nauce ,tego co robi dla innych itd.

Worki listów z całej Polski leżą na podłodzę ludzie proszą to stowarzyszenie o pomoc a im brakuje pieniędzy na podstawowe potrzeby.

Pani Anna zabiera mnie na zwiedzanie ośrodka.

-stołowka ma zrobiony przez darczyńce kominek

-sale sypialne mają piętrowe łożka na których śpią bezdomne dzieci oraz młodzież 4 w kazdym pokoju 12m2.Na łóżkach zauwazam stare koce.

W sali na dole dzieci składają stare łózka (ktoś je podarował w kawałkach) trzeba złozyć materac oraz nogi i inne elementy.

W kuchni trwają przygotowania do kolacji i zabawy noworocznej podchodzą do Mnie dzieci witają mnie z uśmiechem. Piecze się ciasto .

Oglądam łazienki inne salki jest tam doś zimno ale trzeba liczyć się z kosztami ogrzewania starego budynku.Serce powoli mi pęka ale zaczynam rozumieć że tu są Ci którym się nie udało w życiu

Pani Drektor nalega abym przedstawił wam dokumenty które mam w teczce przed sobą.

Wyciągi rejestrów sprawozdania finansowe. mówie że tego niepotrzebuje ale nalega.

Jej pierwsze słowa to przyszedł Pan jak Mikołaj na gwiazdkę ( a mnie jest głupio bo nieczuję abym robił coś dobrego- czuję się zakłopotany)

Opowiada mi też wczoraj rozmawiałam ze swoimi dziecmi(miała zebranie) że napewno muszą wierzyć że ktoś przyjdzie do nich o dobrym sercu i pomoże Im.

I pańska wizyta jest tego dowodem .

W ośrodku tym promowana jest kreatywność a nie pomoc i koniec.Dziecko musi się uczyć potem najczęscie zostaje i pracuje dla ośrodka bo znależc mu pracę jest ciężko ale musi zmieniać swoje życie taka jest idea ośrodka.

Częsc dokumentów zeskanowanych umieszczonych jest tutaj www.bramy-garazowe.com/dokumenty - i znajdują sie tutaj obiecuje lepsze skany nie miałem czasu się do tego przyłożyć.

Akcje Seo-Pl są dobrowolne

Pamiętajcie SEO+Internet to potężne narzedzie

Reszta w Waszych rękach

Pozdrawiam i zapraszam do zorganizowanej wspólpracy

K.B 2005

[/url]

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Bardzo podoba mi się Seo PL. Nawet bardziej niż wcześniej. =D>

Ja pozycjonuję pod "1 jeden procent", bo pod "1 procent", "jeden procent" strona jest gdzieś nie wiem gdzie, tzn. daleko. Widzę, że inne organizacje też pod to hasło pozycjonują, ale wiem, że będziemy pierwsi.

Jeśli mógłbym jakoś pomóc poza linkami ode mnie, to jestem do dyspozycji (przynajmniej postaram się).

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Piękna akcja, popieram z całego serca, choć osobiście wole kontynuować to co robie do tej pory w kwestiach pomocy innym, ale w miare możliwości oczywiście chętnie się dołącze również do tego, bo niby czemu nie.

Więc tak jak wspomniałem akcja jest OK, pozostaje tylko pytanie, co to ma wspólnego z SEO ?

Czy SEO.pl ma być instytucją harytatywną ?

Jeśli tak to OK, choć osobiście wybrał bym raczej inną nazwe dla tego typu "instytucji".

Czy też może SEO.pl ma się zajmować propagowaniem pozycjonowania, optymalizacji i szerzenia wiedzy na ten temat ?

Jeśli tak to może jednak zacząć od stworzenia tego"czegoś", bo narazie wygląda to na zaczynanie od końca.

I jaki w takim wypadku cel ma wspieranie akcji harytatywnych ?

Bo jeśli tylko reklamy i promocji SEO.pl które kiedyś tam powstanie i pozyskiwania klientów dzięki takiej reklamie to raczej to troszke mi nie pasuje, taki już jestem.

Po za tym zastanowić się należy nad kilkoma aspektami takich "zrywów" bo jest to stąpanie po kruchym lodzie, co jeśli o pomoc zwróci się kilka osób a my będziemy w stanie pomóc tylko jednej z nich ?

Przeczytamy w "Fakcie" albo "SuperExpressie"

nasz synek zmarł bo SEO.pl odmówiło pomocy, podczas gdy pomagali innym którym ta pomoc była mniej potrzebna

Sorki za takie sceptyczne podejście ale tak jakoś mnie naszło :D

Wydaje mi się, że przede wszystkich chodzi o bezinteresowną pomoc.

Jednak z drugiej strony rzeczywiście będzie to reklama SEO (nie patrzyłem na to z tej strony). Mam nadzieję, że reklama ogólnie dziedziny, a nie konkretnych osób/firm.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Generalnie poczatkowo chodzi o umieszczenie linku o frazie" jeden procent" do www.otwartedrzwi.pl bezinteresownie za co z góry dziekujemy

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Strona jest jeszcze nie zarzadzana przez stowarzyszenie ale wkrótce zostanie zapełniona zdjęciami oraz textem
Proponuję wywalić newsa testowego, bo trochę odstrasza.
hasła kluczowe:  

-darowizna ,darowizny ,jeden procent

A co powiecie na "jeden procent podatku"? (po dopisaniu "podatku" jest już marnie z pozycją)

I czy są jakieś plany pozycjonowania w szukajkach nie opartych o linki? Jeśli tak, to warto zacząć, wszak na rozliczenie z USem w tym roku zostało juz niedużo czasu.

dopisek: niegłupie by też było "organizacja pożytku publicznego" - tak jakoś to się chyba nazywa

Potrzebne jeszcze to

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=darowizny&lr=

i to

https://www.google.pl/search?hl=pl&c2coff=1...btnG=Szukaj&lr=

Z góry dziekujemy

Strona jest w przebudowie po swiętach bedzie miała trochę inny układ i kolory

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności