Skocz do zawartości

Rekordowe zarobki Adsense

Kaviorek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

sz3lo to rzeczywiście współczuje. A ja myślałem że to moje stawki są tragiczne. Zaobserwowałem również że u mnie dużo lepsze stawki mam pod koniec miesiąca, natomiast początek jest zawsze najtragiczniejszy :(

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

sz3lo to rzeczywiście współczuje. A ja myślałem że to moje stawki są tragiczne. Zaobserwowałem również że u mnie dużo lepsze stawki mam pod koniec miesiąca, natomiast początek jest zawsze najtragiczniejszy :(

No widzisz, u każdego inaczej. Wiele osób z tego forum pisało swego czasu o tym, że na początku miesiąca mają lepsze stawki (tłumacząc to tym, że firmy źle oceniają budżet przeznaczany na kampanie). I pewnie też coś w tym jest..

Tak czy inaczej poprawiliście mi humor (nie żebym wam tego życzył :P bo u mnie od wczoraj też kicha...

hmmm jakims trackerem mozna sprawdzic poszczegolne kliki chyba ;)

0,002 za klika - kto da mniej ? :)

Biedny Ty, na jedna strona mam 0,003 w tym miesiącu - więc zarabiam aż 50% więciej :)

Ale średni mam niecale 0,05$ na Polskich stron (mieszanka, bez stron tematycznie dobre dla AS).

no gostek to lepiej zmien stronke bo to naprawde kijowy ctr ;]

mam podobnie jak wy chlopaki ale sie nie pochwale, tylko mnie dziwi fakt ze jest pazdziernik a wtedy jest goracy okres reklamowy i powinno byc za*******e a nie ze za 100 klikow mam 3$ ;/

Wiecie co... piszcie dalej ile trzskacie :), a juz nie dlugo zastaniecie zamkniete konta :) ale chyba nie trzeba o tym mowic bo przeciez zaakceptowaliscie regulamin :D

Chciałem to samo napisać. Zastanawiające, że ludzie piszą o zarobkach (co jest niezgodne z regulaminem), a w stopkach linki do stron z adsense.

Niedopatrzenie? Celowe działanie? Chęć sprawdzenia czy pracownicy google przeglądają forum? :)

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Racja, zapomnieliśmy dopisać, że podane dolary to wytwory naszej wyobraźni, i nic z rzeczywistością nie mają wspólnego. Ot, taka zabawa :) kto na bujniejszą wyobraźnię...

Ps. Przy takich zarobkach to blokada konta może być zbawienna :D przestanie się liczyć na cudowny wzrost stawek takich 'jak były kiedyś'...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności