Skocz do zawartości

Rekordowe zarobki Adsense

Kaviorek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja zauwazylem wzrost ecmp, więc jest OK. Może to kwestia tematyki, że ma gorszy okres bądź akurat tej grupy reklamodawców. Ja mam raczej content rozproszony po różnych tematykach więc zachowanie jest OK a w stostunku do 3 poprzednich lat jest zauważalna tendencja wzrostowa. Sadze ze w moim wypadku jest to akurat nie kwestia przyrostu reklamodawców a kwestia spadku stron emitujących (tej formy stronw której akurat ja się bawie) co przyczyniło się do wzrostu ecmp.

A to dzisiejsze "zarobki"

beztytuutu6.jpg

Jak tak dalej pójdzie to na miesiąc starczy na bardzo małą miseczke ryżu. :E

Lepiej to schowaj ;)

Ja juz wiem, ze jakosc i cena klikow jest bardziej zalezna od jakosci traffiku niz od jakosci strony. Po malej liczbie wyswietlen domyslam sie, ze to jakas pechowa stronka, ktora nie zalapala sie w serpach i traffic jest z linkow, z jakis stron ub bardzo niszowych fraz, tez mam takie kanaly. Zauwazylem, ze traffik z topowych fraz, chodzby strona byla na nie wysoko tylko w WP daje bardzo dobre stawki ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

A to dzisiejsze "zarobki"

beztytuutu6.jpg

Jak tak dalej pójdzie to na miesiąc starczy na bardzo małą miseczke ryżu. :E

Lepiej to schowaj ;)

Ja juz wiem, ze jakosc i cena klikow jest bardziej zalezna od jakosci traffiku niz od jakosci strony. Po malej liczbie wyswietlen domyslam sie, ze to jakas pechowa stronka, ktora nie zalapala sie w serpach i traffic jest z linkow, z jakis stron ub bardzo niszowych fraz, tez mam takie kanaly. Zauwazylem, ze traffik z topowych fraz, chodzby strona byla na nie wysoko tylko w WP daje bardzo dobre stawki ;)

Za późno. Nie da się edytować. :/

Jak zablokują to będzie znaczyć że łażą po forum. ;)

Dzisiaj np. załapałem dużo wejść z wykopu, 175 klików, średnio po 0.01 każdy. Normalnie żal. Jak będę miał czas to postawie coś pod zagraniczne frazy i zobaczymy jak tam się przedstawiaja zarobki.

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

• 1 rok później...

Fikasowi chyba tutaj bardziej chodzi o strony małe, na których reklamy są tak dopasowane do bardzo interesującej oraz wysokiej jakości treści, tematycznie należącej do wyżej płatnych keywordsów AdSense.

Są takie strony, które jeszcze dzieki dopasowaniu wizualnemu, sprawiają wrażenie, że odwedzający, choc jest ich mało, klikają podświadomie w reklamy, interesując się rzeczywiście ich treścią.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności