Skocz do zawartości

Ile zarabia się miesięcznie za Adsense?

juice99

Rekomendowane odpowiedzi

A ja powim co mi tam:P

Mój cały przychód z googla wyniósl całe 0 zl

Addsense mailem przez tydzien, i 2 kliniecia co daje 0,0000000000000000000000000000000$ ;)

Hmm zna ktos podobny system ale na euro? :hello:

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

No cóż, ja się odważam, ale tym, którym ufam ;)

Ale, skoro się upierasz. Jaki jest średni CTR i CPM w polskich serwisach?

Pewnie wiesz. Poszukaj więc statystyk danego serwisu, popatrz jak często

wyświetlane są reklamy w danym serwisie, pomnóż. 

Szy.

Większość serwisów nie udostępnia swoich statystyk.

CPM i CTR są bardzo różne i nie można założyć jakiegoś stałego dla wszystkich

z resztą według TOS można podawać wysokość swoich miesięcznych zarobków ale nie CTR czy CPM :hello:

A czemu podajesz tylko tym którym ufasz, przecież posiadanie tej informacji nie może nikomu zaszkodzić.

A czemu podajesz tylko tym którym ufasz, przecież posiadanie tej informacji nie może nikomu zaszkodzić.

To jest to samo co podawanie stanu swojego konta i w sumie jak skladanie oswiadczenia majatkowego. Naszczesie nie jestem (p)oslem i nie musze, a z wlasnej nie przymuszonej woli napewno czegos takiego nie zrobie. :hello:

Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal..

Jeśli ktoś dowie się, że np. jeż zarabia $432709832 dziennie, to wszyscy zaczną "ryć" i szukać stron powiązanych z nim... każda strona zawierająca jego adres emailowy, nick będzie kopiowana, powielana i pozycjonowana, bo komuś wyda się, że akurat jeż obstrzeliwuje dobre słowo kluczowe.. dobre, tj. dobrze płatne. O to tutaj chodzi. Nikt nie chce robić sobie wyścigu szczurów. Jeśli ja powiem, że za słowo "hacking" zyskuję miesięcznie $300, to nie poczujesz ochoty zyskania takiej samej kasy ? Ty może poczujesz tylko ochote, ale zapewniam Cię, że znajdą się ludzie, którzy tą ochotę będą chcieli zrealizować. A wtedy ja się będę musiał starać bardziej.. tracić linki/$na linki.. tym samym moje dochody spadną.

pozdr.

a ja napisze, bo nie mam duzo do ukrycia.

W styczniu zarobilem wyjatkowo malo:117$

W lutym: 520$ (lista wildsteina i ponad milion impresji daje rezultaty)

w marcu skoncze z jakimis 250$-300$ (lista wildsteina juz wlasciwie odpadla. BTW, gratuluje Michal przejecia rynku!).

Troche denerwuje mnie ostatnio, ze takie nedzne pieniadze sie dostaje za wyszukiwanie (bo ostatnio to znaczaco wzroslo).

Nie sa to wielkie liczby, ale dla mnie najistotniejsze jest to, ze caly czas notuje znaczacy wzrost i wyglada na to ze bedzie rosnac dalej.

Mnie tylko martwi, ze w Polsce jest tak niewiele na prawde ciekawych programow partnerskich.

Najlepszym przykladem jest allegro, ktorego progrma partnerski jest w swojej kostrukcji zdizerstwem (co mi po jakichs punktach PayYou)

Teraz pracuje nad projektami, ktore dopiero za pewien czas przyniosa przychody.

Pozdrawiam wszystkich zaczynajacych romans z Adsense. Pamietam jak sie cieszylem jak wpadlo pierwsze 7 centow.

Widze, ze wywiazala sie dyskusja na temat wysokoplatnych slow.

ja moge powiedziec, ze pozycjonuje pod jakies 1100 slow.

Mam kilka slow hiciorow, ale stawiam na frazy przypadkowe. (w przypadku forum dyskusyjnego).

Heh.. przez pierwsze 10 dni sprawdzałem stan konta chyba co 5 min.. - wątek o "nie mam ochoty do roboty" by intruder2600 - ale kasy było mało (centy). Teraz jest już ok, i sprawdzam 1,2 dziennie. :]

pozdr.

juice99: szy mówi o pod_szy_waniu się pod osobę bardzo zainteresowaną kupnem... ;)

pozdr.

a rzeczywiście, całkiem niezły pomysł ;)

ale chyba za dużo zachodu mimo wszystko, łatwiej jest po prostu spytać na forum, może więcej osób się wypowie, nie tylko tojan ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności