Skocz do zawartości

hosting futuro.pl

var1at

Rekomendowane odpowiedzi

1) kupiłem sobie w nazwie kilka domen

2) zamówiłem usługę flexo w futuro.pl

3) wskakuję do panelu futuro, celem dodania domen

4) szukam....

5) szukam...

6) czytam faq

7) dzwonię do obsługi technicznej, gdzie kobita nie rozumie mojego pytania

8) piszę na cok(at)futuro(dot)pl a w treści proszę o wskazanie msca w panelu gdzie mogę dodać domeny do hostingu

9) czekam...

10) czekam....

jest tu może ktoś kto ma tam serwer i wie jaką sztuczką magiczką można sobie domenami pozarządzać?

roll

Parodia a nie hosting :) Mają kosmiczne ceny a jakość usług nie jest na równie wysokim poziomie, przy hostingu za prawie 1000zł rocznie (w najtańszej wersji) dodatkowy limit na bazy danych jest co najmniej śmieszny :/ Już bardziej opłaca się wziąć https://serwery.pl/ lub jeszcze lepiej LUNE II w https://www.kei.pl

404.tf

Ale limit 20MB na bazy przy hostingu za 250zł to też jakieś nieporozumienie.
Zgadzam się, ale z drugiej strony nadaje się do kilka rodzaju stron - ale na pewno nie dla duże bazy danych - do tego jest np. nazwa.pl.

Ale jakość łacze, prędkość (bo tam nikt nie ma mega bazy sql :)) i uptime wg. mnie bardzo dobre.

Wg mnie ... był bardzo dobry :) Po przejęciu platformy jakość usług spadła na łeb i na szyję :/ Support to dno dna, jak nie dobijesz się do głównego admina to nic nie załatwisz bo nikt niczego praktycznie nie wie co var1at mógł doświadczyć również na swoim przypadku :/

404.tf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności