Skocz do zawartości

Asowski precel ;)

Radeq

Rekomendowane odpowiedzi

Postanowiłem postawić na niedarmowym serwerze i domenie swój pierszy precel.

www.as007.info

Googlebot już na nim był kilka razy :)

Wpisy tylko unikalne i sensowne (700 znaków = 2 linki | 1001 i więcej = 3 linki wychodzące), wpierw moderacja a potem publikacja (powiadomienie e-mailowe).

Co do planów do precla: Moje linki wychodzące w przyszłości to maksymalnie 3 na stronę (nie liczę 2 linków joomli które mają rel=nofollow) i adsense. Zamierzam też napisać parę artów do których będę miał pewność, że mi nie znikną :)

Promocja!

Każdy użytkownik który napisze artykuł i zostanie zatwierdzony może liczyć na unikalny, sensowny wpis wzrotny na jego własnym preclu (1 wpis 300-1500 znaków - w zalezności od regulaminu precla). Wystarczy, że po zapisaniu artykułu wyślesz mi na PW forum PiO wiadomość z "tytułem swojego wpisu zamieszczonego na as007" i adresem swojego precla.

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności