Skocz do zawartości

co mówą pracownicy google o polskich preclach?

agnieszka

Rekomendowane odpowiedzi

Tak swoją drogą to czy jest coś jeszcze, co napędza tak ruch w pozycjonowaniu jak top3 i PR i czy G też nie czerpie z tego zysków? Może czegoś nie wiem? Ale wydaje mi się nielogiczne i nieekonomiczne dla G zarzucenie PR. Przecież to tak podnieca, że wiele osób dosłownie nakręca i rozpala do czerwoności. Czy nie? A... piszę jako skromny user i polityka G jest dla mnie czarną magią, więc nie czuję się w pełni sił, by to oceniać, ale na prosty chłopski rozum... Hmm...

A jestem u Ciebie, jestem :D i podlinkowałam teksty u Ciebie na razie tylko w kilku miejscach, ale moje plany są takie, jak pisałam, żeby skupić się na kilku solidnych preclach i robić zwartą treść. Jakoś mi się to wydaje logiczne, choć nie znam się na tyle, by wiedzieć czy to zadziała. W każdym razie możesz się spodziewać w najbliższym czasie kolejnych artów :D

A pod jaką nazwą użytkownika jesteś? Jakbyś chciał coś zmienić i potrzebował uprawnienie autora to pisz śmiało na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności