Skocz do zawartości

Zamiana indexu

Awan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam stronkę od 3 lat (PR3-4 róznie , zależy ile uda mi się zepsuć :lol: ) Google odwiedzała stronkę co dzień, ale potrafiła zaindeksować tylko 1/3 podstron. Zmieniłem index, usunąłem prawie wszystkie linki z indexu do podstron Zostawiłem tylko 1 link do podstrony z której można poruszać się po serwisie. W indexie dodałem za to link do mapy którą zrobiłem, mam tam wpisane wszystkie podstrony serwisu jak niżej: ?

Od 11 marca cisza - Google nie odświeża strony. Przedwczoraj dodałem też plik robots.txt - i nic. Stoi jak zaklęta. Gdzie jest błąd? Jak to przeskoczyć?

PS.

nie dawaj 40 linkow na raz - ja tak zrobilem i teraz mam za swoje - (To cytat z jednego z postów)
Ś więte słowa. Miałem z 40 linków w indexie dodałem 40 następnych i tak się zaczęło.

człowieku - nie usuwaj linków do podstron bo niby jak ma je znajdować skoro nie bedzie linków??

PRZEDE WSZySTKIM PRZECZYTAJ DOKŁADNIE PODSTAWY POZYCJONOWANIA.

Linków DO swojej strony zdobywaj jak najwięcej na INNYCH stronach.

Co do dodawania wielu linków prowadzących DO (nie NA) strony - niektózy twierdzą że istnieje coś takiego jak sandbox - czyli filtr na jakieś słowo przy dodaniu wielu linkó z takim samym anchorem (tekstem linku) - ale rzecz jeżeli istnieje tyczy się wielu tysięcy linków a nie 5, 10, 40...

Dzięki za radę. Czytam to forum od deski do deski od kilku dni ale to nie jest takie proste. Gogle dostało 3 linki w indexie: a. Do indexu 2 na którym są linki do plików w public_html oraz do plików html w innych folderach (max 2 kliki) b. do mapy też w głównym katalogu c. do pliku robots.txt też w głównym katalogu. A może błąd tkwi w zawyżonych % ? Index był robiony pod Google dla 3 fraz Niestety w każdej z fraz musi występować to samo słowo. Jeśli każda z fraz ma około 5% - no to wiadomo że słowo które powtarza się w każdej frazie uzyskuje około 15% To za dużo, ale nie wiem jak zmienić , chyba robiąc 2 frazy wtedy to słowo będzie miało około 10% Poczekam na radę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności