Skocz do zawartości

Precel WP automatyczny rejestrator kont.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Napisałem program pomocny osobą zajmującym się pozycjonowaniem stron między innymi z wykorzystaniem precli WP jako katalogów artykułów z linkami pozycjonującymi w treści.

Możliwości programu:

- Automatyczna rejestracja kont na WP kompatybilnych z programem. W tej chwili znalazłem takich ponad 200;

- Łączenie się z Twoją skrzynką pocztową POP 3 i pobieranie maili wysyłanych po rejestracji kont ich analizę i automatyczne wprowadzanie danych zarejestrowanych kont do bazy danych programu;

- Bezpośrednie logowanie w Twojej przeglądarce (do wyboru IE lub FF) do Twoich kont WP znajdujący się w bazie danych programu;

- Dodawanie informacji o artykułach linkujacych serwisy www jakie dodaliśmy do danego WP i określenie statusu artykułu opublikowany / niepublikowany;

- Moduł umożliwiający losowe mieszanie zdań stanowiących treść artykułu w celu ułatwienia zredagowania unikalnych artykułów do precli.

Program jest pod Windows testowany na XP [na 98 nie działa moduł pobierania emaili].

Tym razem napisany przeze mnie program jest płatny z licencją dla jednego użytkownika. I nie wyrażam zgody do jego dalszej redystrybucji.

Opis programu i jego wygląd znajduje się -> https://www.hot.net.pl/wpmaster/

Zapytania tyczące programu proszę kierować na PV lub email: systemy.internetowe[_wiadomo_co_]gmail.com

Pozdrawiam

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Windowsowy soft, no narescie:)

Tylko ile za jedna licencje?

pozdro

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

W odpowiedzi na liczne sugestie osób zainteresowanych zostały wprowadzone następujące zmiany - ulepszenia programu:

1) Możliwość wgrania (importu) do bazy danych adresów innych precli np.: "Mocne linki" w celu łatwiejszego dodawania wpisów i zarządzania informacjami o dodanych artykułach w danym preclu jak i ich statusie: opublikowany/niepublikowany.

2) Moduł ułatwiający przygotowanie zróżnicowanych tytułów wpisów oraz treści wpisu:

- Tytuł można przygotować w formie tekstu-szablonu gdzie frazy zdefiniowane w nawiasach np: {biały|zielony|czerwony|czarny} będą losowo wybierane i wsławiane w wynikowy ciąg znaków stanowiących tytuł wpisu.

- Podobnie w oknie programu dla treści wpisu możemy wstawiać frazy do losowego wstawiania w nawiasach {a|b|c} i będą z nich losowo wybierane. Ponadto możemy skorzystać z losowego układania zdań z treści wejściowej wpisu. Umiejętne wykorzystanie opcji wybierania fraz z włączonym losowym układaniem zdań znacznie ułatwia przygotowywanie unikalnych artykułów mających stanowić treść naszego wpisu w preclu.

Napisany przeze mnie program jest płatny z licencją dla jednego użytkownika to znaczy, że nie wyrażam zgody do jego dalszej redystrybucji.

Opis programu, możliwości,jego wygląd znajduje się -> Pomocnik SeoUsera WP i MC

Zapytania tyczące programu oraz jego cenę proszę kierować na PV lub email: systemy.internetowe[_wiadomo_co_]gmail.com

Pozdrawiam

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Prosze czytać uważnie treść mojego ostatniego postu :)

czy zapytania mailowe o cene maja sluzyc jej roznicowaniu dla poszczegolnych kupujacych?
Jasne, wstawiam ceny w moduł mieszczcza i w zależności jaką wylosuję taką podaję ;)

A na poważnie dają zobrazowanie o zainteresowaniu programem.

Hihi utajniona cena Ciekawe...
Cena nie stanowi żadnej tajemnicy, bo każdy zainteresowany programem dowie się jej pisząc do mnie. ;)

Wiec twoim zdaniem ręcznie założenie konta jest gwarantem dodania artykułu i do tego napisanego całego na nowo. :)

Jeśli ktoś woli wyszukiwać adresy precli, ręcznie zakładać konta to jego sprawa, bo dzięki programowi rejestracja ok 250 kont zajmuje parę minut do których jednym kliknięciem możemy się logować i dodawać artykuły a nie skupiać na zakładaniu kont odczytywaniu emaili itd, itp. Oczywiście zawsze można zlecić preclowanie, ale ceny za dodawanie artykułów są obecnie jakie są ;) wiec niewielki koszt programu bardzo szybko się amortyzuje. Ponadto program nie służy do masowego dodawania/spamowania artykułami, lecz znacznie ułatwia... Zresztą nie będę powtarzał tutaj już raz opisanej funkcjonalności.

Ja cene znam :) Bo sie zapytałem.

Wydaje sie przyzwoita, szczególnie jak bym sobie policzył ile czasu by mi zajęło zakładanie kont.

Niestety nie zakupiłem programu bo nie dodaje wpisów do precli.

Dla osób które żyją z pisania wpisów [pozdrawiam moich pisarzy :) ] to myślę ze może sie przydać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności