Skocz do zawartości

opcje na domeny

zecke

Rekomendowane odpowiedzi

Wiatam

Ostatnio zainteresowała mnie możliwość zakupienia opcji na domenę, wiem, że kilka firm oferuje taką usługę rezerwacji zarejestrowanych już domen w przypadku ich nie przedłużenia przez poprzedniego właściciela.

1. Jeżeli możecie mi polecić sprawdzone firmy oraz w miarę zrównoważone cenowo, to czekam na propozcycję

2. Czy znacie jakieś firmy, które pozwalają wykupić opcję na domeny globalne, np .com ?

Dzięki za opinie, Rafał

1) Wszystkie firmy maja praktycznie takie same ceny na opcje. Ja zamawowilem raz tylko opcje i zrobilem to w onet.pl

2) Nie ma czegos takiego jak opcja na domeny .com - tam tylko istnieje mozliwosc zamowienia proby przechwycenia domeny (ale nie daje to 100% pewnosci)..Sa firmy ktore sie w tym specjalizuja np. pool.com jednak mozesz tez zamowic taka opcje u rejestratora..np. godaddy.com

pozycjonuj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności