Skocz do zawartości

Ma ktoś robota do wyszukiwania adresów e-mail na stronkach?

Namo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ale debilny ten antysapm.. prosty soft do zbierania ma opcje weryfikowania maila: jeśli mail (domena) lub słowo przed @ nie wyświetli się w google to nie dodajemy maila do bazy. Wystarczy mieć siec 50 robotów z różnym IP i można powoli generować wartościowościową bazę. Prostym zabezpieczeniem przed robotami to wstawianie maila z JS'a lub dawanie gif' jpg'a.

- - - -
StudioTypo3.com - tworzenie stron w oparciu o TYPO3, aplikacji mobilnych i programów desktopowych. Po ciężkiej pracy zapraszam do odwiedzenia gabinetu kosmetycznego znajdującego się w Rzeszowie na ul. Lwowskiej 6. Więcej informacji o ofercie gabinetu znajdziesz na stronie kamidabrowska.pl, polecam makijaż lub zabiegi na twarz - można się zrelaksować i trochę odmłodzić lub wymalować. Dla facetów też jest kilka zabiegów (depilacja) polecam baaardzo boli ;) ale czego się nie robi dla swojej kobiety.

Używasz istniejących domen (własnych) i losowych wyrazów ze słownika. Domeny bez MX. Jeżeli ktoś stawia masowo jakieś śmietniki na setkach domen *.info to czemu by przy okazji nie zrobić czegoś 'pożytecznego' :D

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

inny sposob na zabezpieczenie sie przed spamem? zapisac litery w ascii ;]]

a napisanie dobrego robota zbierajacego tresci to pol godziny, nie wiem czemu autor tematu sam sie nie zabral za robote ;]

testkonto: raczej to glupawe bo anty-spamiarze zrobia kolejny projekt gdzie jest glupi kontent i glupi mejl zamiennie i juz nie ma, raczej opcja dreamstudio jest najlepsza ;]

• 1 rok później...
  • 4 tygodnie później...

Ja polecam programik szukacz maili pozwala on wydobywać maile z podstron do których linkuje strona

można pobrać go z tej strony: program do wyszukiwania adresów e-mail

Sprzedam komplet 25 programów do pozycjonowania za 69zł - szczegóły na stronie spambot.pl SEO -
wystawiam fv vat

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

No no, myślałem że handlowanie takim softem też jest niezgodne z prawem.

Napisałem sobie takiego bocika, raczej dla kasy ale szczerze to bałem się gdzieś z tym w ogóle reklamować.

Ale tak szczerze, większość zaplecz pozycjonerskich to zwykły spam który można porównać do niechcianego mailingu, więc nie wiem dlaczego tak się oburzacie.

Wiecie co? Wg mnie to prawie każdy na tym forum, kto mówi że spamowanie mailami jest be, wie jaką treść wysłać aby to dalej była oferta ale zgodna z Polskim prawem, lub kiedyś sam to robił w sposób teraz uznany za nielegalny.

Coś jak prostytutka krytykująca prostytucję... sorry za tak ostre porównanie.

Pobrałem program do wyszukiwania maili, i przeczesałem swoje strony www, te nowsze posiadające maile umieszczone w JS nie przekazały adresu :)

window.document.write("<a href='mailto:moj_mail" + "@dome" + "na.pl'>napisz mail</a>");

Starsze niestety sypały mailami jak szalone ;)

Tak z ciekawości, czy nowsze szukajki maili łapią też JS? bo jak tak to jeżeli ktoś wie jak się przed tym schować, to proszę o odpowiedz :P

I nie interesują mnie obrazki, pomimo że można je generować w locie za pomocą php ;) bo zależy mi na linkowaniu ;)

Widziałem, bodajże na stronie erica mayera, ciekawą metodę na ukrycie maila ;) mial link do jakiejs strony, a po najechaniu na niego prawdopodobnie metodą AJAX link zmieniał się na maila po chwili :)

to moze bedzie dobre, znanej firmy??

1. Baza adresów @

Program jest przeznaczony do łatwego wyszukiwania w internecie adresów email na wybrane słowa kluczowe.

Ponadto jest możliwość dodawanie jednego włąsnego adresu oraz importowanie z pliku tekstowego.

Opcje: dodawanie, przeglądanie, filtrowanie, usuwanie, eksportowanie i importowanie do pliku

https://emailer24.com

Jak to kupisz to napisz nam o jego skutecznosci i wydajnosci.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności