Skocz do zawartości

Czy wszystko prawidłowo z regulaminem adsense ?

adsensowicz

Rekomendowane odpowiedzi

Typowe MFA (made for adsense), czyli:

- brak linków wychodzących poza reklamami,

- niewiele informacji na temat, stąd szuka się dodatkowych informacji, a jedyne w co można kliknąć to reklamy.

Duży CTR stąd nie dziwi.

Zgodne z regulaminem to za bardzo nie jest, tj. można wykazać, że jest niezgodne i za to zbanować.

Ale chyba każdy widział gorsze, które się trzyma i trzyma i trzyma... :crazy:

Typowe MFA (made for adsense), czyli:

- brak linków wychodzących poza reklamami,

- niewiele informacji na temat, stąd szuka się dodatkowych informacji, a jedyne w co można kliknąć to reklamy.

Duży CTR stąd nie dziwi.

Zgodne z regulaminem to za bardzo nie jest, tj. można wykazać, że jest niezgodne i za to zbanować.

Ale chyba każdy widział gorsze, które się trzyma i trzyma i trzyma... :crazy:

Jak to nie ma linkow wychodzacych ?? hehehe, sa prawy dolny róg pod macintosh : podzespoly, kontakt, forum, partnerzy

Na początek polecam TO

Google może zablokować nam wszystkim konta bo po prostu, więc w przypadkach wątpliwych, do jakich ten (moim zdaniem) należy, lepiej być daleko od linii dzielącej MFA od witryn, na których AdSense jest tylko dodatkiem.

prawy dolny róg

o to mi chodziło... i pewnie nieświadomie tam się znalazły, i tak samo nieświadomie są to obrazki...

ps. wstaw sobie reklamy w prawy dolny róg to zobaczysz jaki będzie CTR...

ps2. myślę, że jesteś świadomy tego wszystkiego, tylko nie rozumiem po co zakładasz o tym wątek...

prawy dolny róg

o to mi chodziło... i pewnie nieświadomie tam się znalazły, i tak samo nieświadomie są to obrazki...

ps. wstaw sobie reklamy w prawy dolny róg to zobaczysz jaki będzie CTR...

ps2. myślę, że jesteś świadomy tego wszystkiego, tylko nie rozumiem po co zakładasz o tym wątek...

A jesli umiescilbym te "obrazki" jak to nazwales;p na samej gorze pod headerem ??? a watek zakladalem bo nei wiedzialem, aporobo odpowiedzi lisa to czytalem regulamin i wiem ze moga usunac kazdemu bez podania przyczyny... Ja chcialem sie tylko doweidziec jak jest według waszego doświadczenia, bo juz sporo czasu jestescie w adsense...

Na początek polecam TO

Właśnie zmieniłem, i jak teraz ?

Gdzieś widziałem stronę z podobnie rozłożonymi reklamami... chyba o laptopach.

Strona nie jest totalnym śmietnikiem. IMO nie musisz się bać bana.

Dzieki za konkretna odpowiedz. Tak mozliwe ze widziales bo szukalem wlasnie jak zrobione sa strony o tej tematyce, i trafilem na ta o laptopach tylko tam byly tylko reklamy adsense :crazy: i index praktycznie. Można zamknąć temat.

Na początek polecam TO

poniewaz zauwazylem ze fraza "budowa komputera" jest dosc czesto wpisywana w google , a na pierwszej stronie praktycznie oprocz 3 pierwszych wyniuków sa jakies badziewne strony czyli bedzie duzo łatwiej sie wbic. Rozumiesz po czesci?

Na początek polecam TO

ja rozumiem, ale po części...

bo skoro chcesz się wbijać, to dlaczego tak jak mówi Lis nie z konkretną i rozbudowaną treścią?

A po drugie myślisz, że nawet jeśli Ci się uda pojawić w wynikach wyszukiwania na jednym z pierwszych miejsc to uda Ci się długo tam utrzymać z taką "wartością" strony?

Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji

Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania

ja rozumiem, ale po części...

bo skoro chcesz się wbijać, to dlaczego tak jak mówi Lis nie z konkretną i rozbudowaną treścią?

A po drugie myślisz, że nawet jeśli Ci się uda pojawić w wynikach wyszukiwania na jednym z pierwszych miejsc to uda Ci się długo tam utrzymać z taką "wartością" strony?

Chyba nie wszyscy zaczynsja od profesionalnych, swietnie rozbudowanych stron? prawda...

Na początek polecam TO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności