Skocz do zawartości

Czy wszystko prawidłowo z regulaminem adsense ?

adsensowicz

Rekomendowane odpowiedzi

jasne, że prawda! Zgadzam się w 100% :)

pamiętam swoje początki... heh... teraz co prawda nie zaliczam sam siebie do grona profesjonalistów, ale do amatorów też nie :(

Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji

Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania

A tak btw dalej poza tematem, to chyba strona nie jest az takie dno? widywało się gorsze..., Ty sqlaz jak sam mówisz swoje zaplecze tworzyłeś od podstaw, a teraz mozesz juz czyms sie zaprezentowac na rynku, i ja właśnie także bede staral sie cos w przyszlosci pokazac :( W sumie jak na poczatkujacego to pierwsza wyplata 110$ w miesiac nie jest taka zla chyba... Bedzie w co zainwestowac

Na początek polecam TO

to zdradzę Ci w tajemnicy, że swoje pierwsze 100$ zarobiłem.... albo nie, nie zdradzę Ci. W każdym razie wynik Twój jest godny podziwu :(

Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji

Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania

@adsensowicz: Gdy ktoś mnie pyta, jak zacząć zarabiać na AdSense, odpowiadam mu:

- wypisz listę rzeczy, którymi się interesujesz, interesowałeś lub masz ochotę zainteresować,

- oceń konkurencję w Google,

- zobacz, na czym da się zarobić najwięcej, czego szukają ludzie, gdzie jest duża konkurencja na reklamach AdWords,

- załóż bloga(*) na ten temat.

Łatwiej jest tworzyć treść na ten temat, który nas interesuje.

Ale tak jak jest metoda robienia "ministronek" do promowania pojedynczych produktów w programach partnerskich, tak widać metoda "ministronek" MFA też jest skuteczna. :)

(*) Albo dowolną inną witrynę.

Hmmm. Ale mnie interesuje właśnie ta tematyka :) Ale postaram sie posłuchać twojej rady, zobaczymy co z tego wyjdzie, tylko nie wiem za bardzo jak sprawdzić "zobacz, na czym da się zarobić najwięcej, czego szukają ludzie, gdzie jest duża konkurencja na reklamach AdWords" ?? gdzie to mozna obejrzeć ?

Na początek polecam TO

110$ w miesiac zarobiłeś na tej jednej "podstronie"?

Jak tak to gratulacje.

Mało wysiłku i duże dochody.

Tylko Twoje rozwiązanie jest na krótką metę...

Jakbyś rozbudował serwis to byś miał też inne możliwości zarabiania.

Sprzedawanie linków, reklamowanie firm sprzedających laptopy, prowizje od sprzedawanych laptopów, linkowanie do swoich aukcji z notebookami itd

To reinwestuj te 110$ a nie wydawaj na konsumpcję :jezyk1:

No nie tylko na tej podstronie :yahoo: Hmm.. sprzedawanie linkow to chyba dla firm, albo witryn majacych duze uznanie i pagerank;/ zobaczymy co przyniesie moj nowy blogasek :P wielun.blogspot.com , bo mialem juz blogi np: 1-sze miejsce w rankingu blogow na mojageneracja.pl ale wkoncu zrezygnowałem bo za duzo reklam tam na dawali, a zeby na tym zarobic to ani rusz... a w blogspot widze duzo opcji :jezyk1:

Na początek polecam TO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności