Skocz do zawartości

"Szukaj" najlepszym przyjacielem jest

rocker

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Pozycjonowaniem interesuję się dopiero od 2-3 tygodni, a już teraz mógłbym się

pochwalić małymi-dużymi sukcesami... I to wszystko dzięki Wam.

Dzięki Wam udało mi się wypozycjonować stronę na dane słowo kluczowe i miasto,

które zajmuje teraz pierwsze miejsce. Dzięki Wam udało mi się stworzyć bardzo dobre

zaplecze, które służy przede wszystkim ludziom, a potem mi w powiadomieniu gbota

o nowej stronie do zaindeksowania. Udało mi się wykorzystać moment, w którym

nazwa pewnej alko-gry planszowej była pisana tylko oddzielnie, więc założyłem stronę,

na której pisana jest razem, czego skutkiem (po pierwszym dniu) było 200 odwiedzin

(w tym zasługa w/w zaplecza, dzięki któremu google zaindeksował stronę w ciągu

jednego dnia).

No i też sprawdzam ciemną moc pozycjonowania. Na nowopowstałego bloga wkleiłem

ponad sto artykułów żywcem wziętych z wikipedii i do dzisiaj nie było żadnego odzewu

gbota w sprawie duplicate content (chociaż jeszcze za wcześnie na jakąkolwiek

reakcję z jego strony). Testuję bota na stronie zapętlonej z dynamiczną zawartością,

meta description, meta keywords i title (aktualnie jest 939 zaindeksowanych stron, a

powinno dojść do minimum 40 tys. - teraz to tylko kwestia czasu). Dowiedziałem się

czym jest zaindeksowanie 5000 stron w jeden dzień przez yahoo i sandbox na słowa

kluczowe... I tak dalej, i tak dalej...

Gdzieś tam w sieci globalnej umieściłem specjalne pozdrowienia, które większość

pewnie zauważy w roku 2008 ;] Jedyne pytanie z mojej strony padło apropos mod rewrite.

O reszcie dowiedziałem się z archiwalnych wiadomości z poprzednich lat, no i przy pomocy

wyszukiwarki postów.

Czyli jednak jest możliwe, aby nauczyć się pozycjonowania bez zadawania pytań.

To tyle z mojej strony.

piozdrawiam :)

rocker

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności