Skocz do zawartości

Program do powiadamiana o pozycji w google

zagman

Rekomendowane odpowiedzi

Jutro mozliwe, ze bede mial troche wiecej czasu, to wtedy cos szybko napisze.

ja tu widze fajny pomysl - na stronie glownej optymalizacji cos jak newsletter tylko ze z monitorowaniem pozycji - oczywiscie jezeli znajdziesz czas :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ja tu widze fajny pomysl - na stronie glownej optymalizacji cos jak newsletter tylko ze z monitorowaniem pozycji - oczywiscie jezeli znajdziesz czas

Tak jak napisalem wczesniej, nie widze zbytnio sensu w powiadamianiu, bo pozycje sie zmieniaja caly czas. Wydaje mi sie, ze mozna sobie spokojnie raz na dzien wejsc i sprawdzic.

Czemu platny ?

bo nie zarabiam na pozycjonowaniu tak jak wiekszosc ktora by tego uzywala

Ja tez na pozycjonowaniu nie zarabiam, ale zrobilem cos za darmo.

Nie wiem czy o to chodzilo, ale sprawdza to cos link i site dla danej domeny w google.com i google.pl.

Powiedz jak sprawdzasz linki?

https://www.google.com/search?hl=en&lr=&c2c....pl&btnG=Search :)

Bo google mi pokazuje 0 a Twoj skrypt 101 dalamatyńczyków

Widocznie inne DC, ale z ciekawosci podaj mi adres, ktory sprawdzasz.

teraz thant bedzie miał na Ciebie haka że w końcu przyznałeś sie po co założone zostało to forum

No coz argumenty Thanta pewnie byly trafne. :P

Tak jak napisalem wczesniej, nie widze zbytnio sensu w powiadamianiu, bo pozycje sie zmieniaja caly czas. Wydaje mi sie, ze mozna sobie spokojnie raz na dzien wejsc i sprawdzic.

Wydaje mi się że jest sens żeby np. po miesiącu, pół roku, roku powstała automatycznie generowana statystyka. Na tej podstawie można by potem zbadać i łatwiej przewidzieć zachowanie googla.

Wydaje mi się że jest sens żeby np. po miesiącu, pół roku, roku powstała automatycznie generowana statystyka. Na tej podstawie można by potem zbadać i łatwiej przewidzieć zachowanie googla.

statystyka - tak

powiadamianie na maila -nie

zobacze co da sie zrobic, ale juz nie dzisiaj.

MMP

Juz sie domyslilem o jaka strone Ci chodzi i https://www.google.com/search?hl=en&q=link%...G=Google+Search pokazuje 101. :)

Tak jak napisalem wczesniej, nie widze zbytnio sensu w powiadamianiu, bo pozycje sie zmieniaja caly czas

pomysl o leniwych :mrgreen:

a tak powaznie - to by mailo sens jedynie w przypadku pozycji w onet , co jakis czas sie pewnie zmienia, wp jest raczej stabilne i wystarczylby 1 raport na miesiac a co do google - faktycznie - to by nie mialo sensu

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności