Skocz do zawartości

pozycjonowanie

Iwona

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

od jakiegos miesiaca próbuje dodac moja strone firmową do wyszukiwarek. no i jak juz mi sie to czesciowo udało, bo tylko na googli i wp, to okazuje sie ze moja strona wyswietlana jest na ok 10 stronie.

Nigdy nie zajmowalam sie tworzeniem strony,moja zrobił mi brat,ale wyjechał poza granice naszego kraju i nie ma mozliwosci mi teraz cokolwiek pomoc. a internet i jak najwyższa pozycja w wyszukiwarce, to zrodlo mojegoutrzymania, bo dzieki temu moge miec nowych klientów.

Wiem powinno byc tak,ze firmy powinny zatrudniac czlowieka który sie na tym zna,albo zlecac to firma,lae dzialam na rynku ok 1,5 rokii w tej chcwili kazdy grosz sie liczy,szczegolnie ze mam na utrzymaniu chorych rodziców.

bardzo prosze o jakies wskazowki,w jaki sposob mozna,jak najniższym kosztem, zmienic pozycje swojej strony.

Prosze pomozcie ludzie madrzejsi ode mnie:)

Może sensownym posunięciem było po podanie linku do tej Pani strony. Zdecydowanie ułatwiło by to zapoznanie się z istotą zagadnienia....

8)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności