Skocz do zawartości

co zrobic jak google mnie wywala i jak to sprawdzic

vinci

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Ponowne pytanie z typu naiwnych "jak sprawdzic czy strona jest zarejestrownana w google i czy ja przypadkiem google nie wyrzucilo?"

Przepraszam ze zadaje takie pytania ale nie jestem webmasterem a jedynie "domowym webmasterem"

P.S

Jezli np okaze sie ze google mnie wywalilo z moja strona to co ma robic dalej aby wrocic w laski google.

Pozdrawiam i prosze o wyrozumiałość

Prosze o jasne odpowiedzi i prosze:) sie nie denerwowac na mojego posta

jak sprawdzic czy strona jest zarejestrownana w google

co znaczy zarejestrowana?

podstawowa czynnoscia sprawdzenia czy strona istnieje w Google jest wpisanie adresu strony do 'okienka' wyszukiwania: prosty przyklad

inne podstawowe funkcje:

site: podaje ilosc zaindeksowanych podstron Twojego serwisu

link: podaje probke linkow prowadzacych do Twojej strony (tak zwane BL - Back Link).

w/w traktuj z przymrozeniem oka :hello: a inne operatory Google znajdziesz w pomocy tej wyszukiwarki.

i czy ja przypadkiem google nie wyrzucilo?

a skad mamy wiedziec jaka jest historia strony?

opisz dzialania jakie ostatnio robiles. czynnikow 'wyrzucenia' strony z bazy Google moze byc conajmniej kilka.

Jezli np okaze sie ze google mnie wywalilo z moja strona to co ma robic dalej aby wrocic w laski google.

poczytac forum. albo chociazby przeczytac podstawy pozycjonowania.

jak juz poczytasz i nabedziesz wiedzy: pracuj nad strona, dodawaj linki, a przed wszystkim ekserymentuj ;)

P.S

Pozdrawiam i prosze o wyrozumiałość

Jeśli będziesz pewien tego, że wyleciałeś z G za spam to jedynym wyjsciem z tej sytuacji jest usunięcie przyczyny (spamu) oraz napisanie do Greinclusion request(na adres: help@google.com ) - tylko musisz napisać, że juz się pozbyłeś spamu i nie będizesz się już tak brzydko bawił ;)

Jeśli wyleciłes z podowu jakiś filtrów, to wtedy nalezy tylko czekać... czekac.... i czekac.... ;) (nadal jestes w indeksie, ale z powodu filtrów jesteś tymczasowo wyłączony z gry)

Live Free or Die

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności