Skocz do zawartości

kilka narzędzi

_ash_

Rekomendowane odpowiedzi

Moze powinienem to napisac

Chętnie przetestuję ale wątpię aby się udało :neutral:

Mialem na mysli napisanie informacji o tym, ze testowany jest UA-Cloaking...

Za implementowanie IP spoofingu brac sie nie bede na razie :)

• 3 miesiące temu...
google zaburzenia pozycji mniej więcej o 1-10 oczek, onet bzdury do kwadratu, msn w miare dobrze.

google: moze sprawa DC? Na ile mialem sily liczyc dla roznych stron, u mnie sie zgadza. Ale ja mam IP servera i komputerow, na ktorych pracuje w Niemczech. Moze tutaj jest problem...

onet: fakt, cos pozmieniali od czasu, gdy zrobilem to narzedzie. Mam nadzieje, ze poprawilem skutecznie. Inna sprawa, ze z niewiadomych przyczyn czasami pisze ze ma dziesiatki tys. wynikow, a juz na drugiej stronie, ze nie moze nic wiecej znalezc :roll: Z tym chyba sie nie uporam :lol:

msn: co to znaczy "w miare dobrze". Pokazac pozycje moze albo calkiem dobrze, albo calkiem zle.

Jeszcze jest kwestia formy wpisanego adresu. Moga byc inne wyniki dla np. https: //www .strona .com, https: //strona .com, www .strona .com i strona .com,

Kiedys chcialem zrobic narzedzie do onetu, ale sposob w jaki wyniki sa pokazywane w onecie, przynajmniej byly, bo dawno tam nie zagladalem, uniemozliwilo to. Wyniki byly zwijane po 20 na stronie i to nie zawsze. Ciezko bylo wyciagnac prawidlowo array() z wynikami.

• 1 miesiąc temu...

Taki problem po sprawdzeniu pozycji w msn pod haslem opakowania foliowe wskazuje 5 lokate

a ja jestem na 4 na 5 też jest tyle że podstrona pozycjonowanego serwisu.

mógłbyś dodać możliwość żeby oprócz adresu głównego sprawdzalo pozycje podstron dla np wyników 1-100?

Taki problem po sprawdzeniu pozycji w msn pod haslem opakowania foliowe wskazuje 5 lokate

a ja jestem na 4 na 5 też jest tyle że podstrona pozycjonowanego serwisu.

Mozesz podac mi dokladny adres jaki wpisujesz do sprawdzenia?
mógłbyś dodać możliwość żeby oprócz adresu głównego sprawdzalo pozycje podstron dla np wyników 1-100?
W zasadzie jesli podasz adres podstrony to jej pozycje dostaniesz. Ale pomysle o rozdzieleniu domeny od podstron.

• 4 miesiące temu...

UPDATE

Zamiescilem wersje testowa narzedzia, ktore sprawdza linki zwrotne. Na razie malo opcji, ale narzedzie bedzie rozwijane :D Prosze o testy i sugestie (poza tym, zeby bralo linki z wyszukiwarek, bo to wiem ;) ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności