Skocz do zawartości

Dzień dobry :)

Lesio

Rekomendowane odpowiedzi

Od rana przeglądam to forum , jest mało jeszcze dla mnie zrozumiałe, ale ciekawe :D

postanowiłem więc zapisać sie ...a jak już sie zapisałem , to wypadałoby sie przywitać.

Mam nadzieje,ze wiele sie od Was nauczę, tymczasem zapraszam wszystkie miłe Panie na swoją świerzą wytrynkę. niedługo bedzie lepiej sie prezentować :)

pozdrowionka

Leszek Banaś

Hejka!

Ja czytam od lipca i ciagle jeszcze nowosci dla siebie wyszperuje na forum. Prawdziwa kopalnia wiedzy:).

No i polecam pilnowanie ortografii ("świeżą").

Pozdro!

Pozdrawiam i zapraszam na tłoczenie płyt DVD oraz płyt CD. A także do produkcji DVD. Moderowany katalog kwantowy zaprasza również.

cześć!

Leszku - mam prośbę jedną: na swojej stronce popraw te błędy. najbardziej się w oczy rzuca wyposarzenie wnętrz.

klientki musisz zdobyć nie tylko urokiem osobistym, ale i dbałością o szczegóły;))

powodzenia z koralikami - naprawdę!

marek r

--

--

mia:ny - Nowy Jork dla turystów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności