Skocz do zawartości

webdezajn praca dla kaszdego

s4lc

Rekomendowane odpowiedzi

kolejna rozmowa z GG:

GRAFIK? (14:24)

witam pana 

GRAFIK? (14:25)

mam to pana małe pytanie...

Ja (14:25)

witam

GRAFIK? (14:25)

czy móglbym z panem współpracowac jako grafik na stronie wenecki.bim.net 

Ja (14:26)

a ma Pan jakies doswiadczenie?

wykonane projekty?

GRAFIK? (14:26)

rok czasu w tym siedzie ...i mam prae swoich prac...

mozna zobaczyc odnosniki do nich?

chodiz mi głównie o wykonywanie layoutów na strony 

zaraz dam do nich linki...

https://????????????

GRAFIK? (14:27)

to sa tylko przykładowe moje prace

GRAFIK? (14:29)

to mógłbym z panem nawiązac wpółprace?

Ja (14:30)

masz cos jeszcze?

GRAFIK? (14:30)

tak...

https://????????????????

GRAFIK? (14:31)

no to chyba wszystko co posiadam

Ja (14:33)

troche podobne do siebie te projekty

GRAFIK? (14:33)

to bym mógł z panem wpółpracować?

niektóre...

ale te były tworzone  mieciac temu

Ja (14:34)

jaka jest cena?

Ja (14:34)

za szablon

GRAFIK? (14:34)

ten jest najnowszy: https://????????????????

a ile pan moze zaoferować....

nie chce sie zbytnio narzucać najwyżej ponegocjujemy...

Ja (14:35)

maksymalnie 100 zl za szablon... ale te co pokazales sa troche slabe

GRAFIK? (14:36)

inni mówią innaczej...ale ok 100 zł mi pasuje

Ja (14:36)

za cos naprawde dobrego moge zaplacic wiecej

GRAFIK? (14:36)

ok...

Ja (14:37)

narazie nie szukam ludzi do grafiki.. ale w kwietniu napewno to sie zmieni

GRAFIK? (14:37)

w kwietniu ...ok

bo z chęcią bym z panem wpółpracował lub pracował dla pana...

ale ja robie tylko sama grafike

Ja (14:39)

wyslij jakies cv pod adres X@X

GRAFIK? (14:39)

nie posiadam CV

mam 14 lat :0

Ja (14:40)

to wtedy dziekuje

GRAFIK? (14:40)

czmeu

GRAFIK? (14:40)

moge robić na zlecenia 

GRAFIK? (14:42)

można by było podopisać umowe z moim ratem który ma 17...lat

tutaj przestalem odpowiadac...

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja dodam tylko tyle że mamy potwierdzenie tego że prawo w polsce jest idiotyczne.

Mówie konkretnie o zakazie pracy dla dzieci i młodzieży poniżej 16-tego roku życia.

Co komu by przeszkadzało żeby mały sobie zarobił na rower, wakacje czy co tam mu sie podoba i jednocześnie rozwijał swoje zdolności i umiejętności ?

Co komu by przeszkadzało żeby mały sobie zarobił na rower, wakacje czy co tam mu sie podoba i jednocześnie rozwijał swoje zdolności i umiejętności?

A co komu przeszkadza żeby pozycjonował za 9,99? ;)

Należy tylko uwzględnić to, że mały prawdopodobnie nie wykona pracy zbliżonej jakością do pracy profesjonalisty, a jego oprogramowanie najprawdopodobniej nie jest legalne.

Pozdrawiam, J.

prawdopodobnie nie wykona

ogladalem szablony i zastapilbym slowo prawdopodobnie slowem napewno

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

A co komu przeszkadza żeby pozycjonował za 9,99? :hello:

Mi nic.

Należy tylko uwzględnić to, że mały prawdopodobnie nie wykona pracy zbliżonej jakością do pracy profesjonalisty

W tej sytuacji akurat widzisz co potrafi a czego nie i czego moższ się spodziewć, zresztą nie zrobi jak należy to nie zarobi.

a jego oprogramowanie najprawdopodobniej nie jest legalne.

A co ma piernik do wiatraka ?

Może akurat jego rodzice wydali kase na odpowiednie oprogramowanie, zresztą ten sam zarzut i to samo założenie można stosować do każdego bez względu na wiek.

Nie powiesz mi chyba że pełnoletni grafik równa się z legalnym oprogramowaniem ;)

ogladalem szablony i zastapilbym slowo prawdopodobnie slowem napewno

A jednak stówke chciałeś dać.

Należy tylko uwzględnić to, że mały prawdopodobnie nie wykona pracy zbliżonej jakością do pracy profesjonalisty

Jesli chodzi o webmastering/grafike/programowanie to bys sie zdziwil..

a jego oprogramowanie najprawdopodobniej nie jest legalne.

A co zleceniodawce obchodzi legalnosc oprogramowania jesli jest to umowa-zlecenie ?

Pozdrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

mam znajomego 15 lat ktory jezeli chodzi o grafike/programowanie php jest naprawde dobry. Zlecenia na lay'a grafike zawsze daje mu, uczciwy i dotrzymuje terminow. Linku do portfolio nie podam z dwoch powodw, pierwszy - moglby sobie nie zyczyc a glownie dlatego ze jak widac wiekszosci zalezy bardziej na wieku niz na dobrze wykonanej pracy!

jak widac wiekszosci zalezy bardziej na wieku niz na dobrze wykonanej pracy!

Tu raczej chodzi o doświadczenie i pewnie o możliwość współpracy z zarejestrowaną firmą.

Oczywiście nie twierdzę, że jak ktoś ma 15 lat, to się nie zna, bo wiem, że wcale tak nie jest.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Jesli chodzi o ../../programowanie to bys sie zdziwil..

;);)

uwierz, ze 15 latek NIE ma zielonego pojecia o zwyklym UML. a gdzie RAD, CASE, UNITY itd?

to ze potrafi programowac w php nie czyni z niego programisty, a tymbardziej pewne jest, ze jakosc jego pracy jest bolesnie slaba. mam obraz z pracy kolegow-studentow-ostatnich lat. oni tworza koszmarnie dziurawe oprogramowanie. wiec nie wciskaj bajek o 15 latkach jako dobrych programistach.

uwierz, ze 15 latek NIE ma zielonego pojecia o zwyklym UML. a gdzie RAD, CASE, UNITY itd?

Maciek, jako 15-latek znałem perfect najpierw BASIC-a i LOGO, potem dostałem PeCeta, więc w pół roku przejrzałem na wszystkie strony Turbo Pascala. Ale nie pisałem w Pascalu, bo kilkukrotnie szybszy był 32-bitowy Assembler z wykorzystaniem rejestrów procesorów rodziny 386.

Dla jednych zaawansowana algebra, dla innych abstrakcja. Nie było wtedy w tej tematyce zagadnienia którym byś mnie zagiął.

Teraz mam już trochę więcej niż 15 lat ;) a od 2 godzin siedzę i nie mogę pojąć działania foreach i cały dzień dochodzę do tego, dlaczego ten string mi się źle rozbija ;). Jeszcze miesiąc temu pisałem dosyć zaawansowane panele administracyjne w PHP, n-ty raz ucząc się tych funkcji od nowa.

Dwa tygodnie temu usiadłem z byłą nad projektem i zaczęliśmy ręcznie wyliczać układ 2 równań z dwoma niewiadomymi. Minęło 20 minut i mieliśmy 6 par różnych wyników :))). A na początku studiów wyliczałem układ bardziej skomplikowany /4x4/ w pamięci.

Już widzisz że de facto nie należy przeceniać korelacji między umiejętnościami a wiekiem? Jest, ale nie należy skreślać kogoś ze względu na wiek, gdybym to zrobił to nie byłbym teraz szczęśliwy z moim Miśkiem. ;)

Zwróciłem uwagę jednak tylko na to, że dzieci potrafią psuć rynek - dokładnie tak, jak to napisałeś przy okazji posta tego człowieka od strony któregoś klubu sportowego.

A teraz sobie tak myślę. Kurcze, dlaczego ja nie mam znowu 15 lat? Technicznie umiem tyle samo co wtedy, niestety wtedy nie było powszechnego dostępu do Sieci, a nawet najprostsze projekty musiało się stawiać na mizernych polboxowych serwerach z trwogą myśląc o rachunkach za modem. Gash, gdybym miał dzisiejsze możliwości... Gash, ile ja bym wtedy zarobił. :)

Niestety, 16-godzinny dzień pracy jest o wiele za krótki. :)

Acha, przypominam - to temat "Dowcipy".

Pozdrawiam, J.

wykorzystac malolata - wycisnac z niego wszystko i zaplacic grosze a na koncu nastraszyc ze pojdzie do wiezenia za to ze prubowal na brata umowe wypisac a to jest przestepstwo - KAPITALIZM :twisted:

Acha, przypominam - to temat "Dowcipy".

wlasnie - to dzial dowcipy - ja zartowalem ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

a od 2 godzin siedzę i nie mogę pojąć działania foreach i cały dzień dochodzę do tego, dlaczego ten string mi się źle rozbija ;)

=D> =D> =D> Jako że php to nie jest mój "rodzimy język" to zmuszony byłem porobić sobie w notatniku ściągi do najcześciej używanyh zestawów funkcji, ach o foreach nawet nie marzę, już zostanę przy poczciwym next.

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności