Skocz do zawartości

webdezajn praca dla kaszdego

s4lc

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam 16 lat. Obecnie prowadze www.at.wroclaw.pl

Czy sam wykonałeś zdjęcie świnki na swojej stronie? Czy też może je kupiłeś? Czy wystawiasz faktury? Czy płacisz podatki?

Właśnie to jest ta dyskretna różnica.

A w ogóle, i serwis i Twoja wypowiedź mi się podoba. Zarówno lamenty połowy najbardziej liczących się na rynku osób z tego forum pod adresem pseudopozycjonerów z Allegro, jak i wylewna niechęć niektórych osób z tego wątku skierowana do działalności dzieciaków, niewiele sie liczą i niewiele będą się liczyć.

Bo rynek się sam ustabilizuje.

A odpowiedź na poprzednie pytanie brzmi:

Łechtaczkowy lub pochwowy.

A wiesz, jaki orgazm może mieć mężczyzna?

:)

Pozdrawiam, J.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

MMP nie zgadzam się po 10 layoutach można miec wrażenie że wie się mniej wiećej co się robi

A co do mnie miałem dokładnie 16 lat jak napisałem profesjonalny progam, oki nie miałem doświadczenia 89 latka, ale chciałem się uczyć i uczyłem się na własnych błedach, i powiem tak z chęcia wezmę uzdolnionego malolata nawet jeżeli ma 13 lat pod moje piórka....

A dyskusja na temat tego czy małolat ma jakąś wiedze trzeba weryfikowac przy każdym nowo poznanym...

Znam informatyko we Wro którzy swoją wiedzą na temat technik programowania zabili by coniektórego na tym forum i tworzyli takie projekty że czacha mała :)

I powiem tak wolę 15 letniego fascynata niż kogoś po studiach informatycznych na praktyce lub na stażu

Dlaczego:

jeden chce się nauczyć czegoś praktycznego a drugi najczęściej pozjadał rozumy bo ma Papier :P

nie chcialem zeby to zle brzmialo... checi to atut...

jak zaczynalem to tez mialem "tylko" checi

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

rafalwaw jest studentem i tez sobie w ten sposob dorabia. Czy to zle?? Kazdy jakos zaczynal.

Niestety wyżyć z tej pracy byłoby ciężko, ale to dla mnie duża satysfakcja, że już nie jestem w 100% zależny od rodziców i nawet mogłem sobie komputer kupić - oni mnie nie rozumieją i nadal bym pracował na 0,5 GHz.

Nabywam tez dzieki temu doswiadczenie, ucze sie nowych rzeczy. Jak na razie jestem amatorem, ale w przyszlosci kto wie?!

Dokładnie. Teraz doświadczenie jest bardzo ważne. Wolę to od rozdawania ulotek, nawet, gdyby mi proponowali 2 razy więcej. Poważnie. A największą satysfakcję sprawia mi to, że klienci są na prawdę zadowoleni z moich usług.

Rynku nie psuję, bo ceny mam mniej więcej takie jak konkurencja (mam na myśli takich "dorabiaczy" jak ja, nie firmy).

Wiecie jaki orgazm może mieć kobieta?

#-o :-k ](*,) :roll: :? 8-[

nie wiem...

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Piszę posta a w tym czasie są już 3 nowe... :neutral:

Czy wystawiasz faktury? Czy płacisz podatki?

Ja nie płacę...

Wiem, że robię źle, ale mam nadzieję, że nikt nie będzie mnie za to ścigał. Moje dochody są na prawdę małe, bo mam niewiele czasu na pracę.

Skoro już jest o tym mowa, to co proponujecie? Zarejestrować firmę, której i tak za jakiś czas nie będę prowadził?

Tego też nie wiem :mrgreen:

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Ja nie płacę... Wiem, że robię źle (...). Moje dochody są na prawdę małe (...)

Mogą być tak małe, bo właśnie nie jesteś obciążony wszystkimi kosztami, jakimi jest obciążona osoba utrzymująca swoją rodzinę. Gdybyś startował z równego pułapu, aby mieć takie ceny, musiałbyś stosować dumping, a to jest sprzeczne z prawem.

Skoro już jest o tym mowa, to co proponujecie?

Nic. Rób tak dalej i nie słuchaj lamentów. Masz zainteresowania chłopie, rozwijaj je, a nie siedź całymi dniami przed telewizorem czy pod blokiem z jointem w ustach. :)

Tego też nie wiem :mrgreen:

C...owy. :)

Pozdrawiam, J. :)

Mogą być tak małe, bo właśnie nie jesteś obciążony wszystkimi kosztami, jakimi jest obciążona osoba utrzymująca swoją rodzinę. Gdybyś startował z równego pułapu, aby mieć takie ceny, musiałbyś stosować dumping, a to jest sprzeczne z prawem.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Dumping :?:

Nie wiem, czy dobrze Cię zrozumiałem...

Ja nie stosuję niższych cen niż konkurencja. Mało zarabiam, bo po prostu studia pochłaniają bardzo dużo mojego czasu i nie mam go dużo na pracę. Dlatego zastanawiam się czy jeśli od czasu do czasu (czyli średnio jedna osoba na tydzień) przyjmę jakieś zlecenie, to muszę płacić podatek.

a nie siedź całymi dniami przed telewizorem czy pod blokiem z jointem w ustach

Poza wiadomościami TV nie oglądam, a jointa nie miałem w ustach i nie zamierzam. :evil:

Jedna klientka powiedziała mi, że wcześniej szukała ofert firm. Zapoznała się z ofertą: komputer musiałaby oddać im na tydzień, a kosztowałoby to... nie pamiętam dokładnie ile, ale coś około 700-1000zł. A trzebabyło wyzerować dysk (bo programy do formatowania zatrzymywały się na jakimś błędzie) i zainstalować system.

Firmy korzystają z usług firm, a osoby prywatne z usług osób prywatnych.

Ja nie widzę w tym nic złego, ale pewnie dlatego, że patrzę na to z drugiej strony. Czy psuję rynek? Firmy i tak swoje zarobią, a ja mam pieniądze na komputer, żeby dalej swoje zainteresowania rozwijać.

Ja nie płacę...

Wiem, że robię źle, ale mam nadzieję, że nikt nie będzie mnie za to ścigał.

ja staram sie placic i z regoly place ale nie wcale jestem z tego dumny - 22% idzie na... nie bede pisal na co :evil:

to jest troche smieszne bo juz 2 klientów z usa mi mowi ze u nich podatki wynosza 6 - 8% a jak kupujesz cos (zamawiasz) w innym stanie to nie placisz ich wogóle - gdzie tu jakas logika - to w takim razie u nas za te 22% powienien byc dobrobyt :-k

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności