Skocz do zawartości

jak przyspieszyć zrobienie nowej kopi strony w G

EliaSh

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam problem - zrobiłem stronke na bazie innej swojej strony i z gapiostwa nie zmieniłem opisu strony. w ciągu dwóch dni od wrzucenia strony zanim pozmieniałem tytuły i opisy gugiel zdążył już ją skopiować i zaindexować na przyzwoitych pozycjach ale ze starym niezwiązanym z tematyką opisem ... od tamtego czasu (jakieś 3tyg.) nie moge doczekać się zmiany opisu w serpach. strone już pare razy modyfikowałem, zaczełem linkować ale można sie załamać jak wciąż wywala w wynikach opis strony niezwiązany z tematyką...

Czy zatem można w jakiś sposób przyspieszyć zrobienie nowej kopi strony której kopia jest nieaktualna?

No to co że strona była modyfikowana skoro kopia jest z danego dnia.

miałem nadzieje że gdy gugiel zauważy większe zmiany na stronie to zrobi nową kopie...

Trzeba czekać lub zdobyć jakiegoś dobrego linka ...

No tak właśnie myślałem że chyba tylko jakimiś lepszymi linkami spowoduje większe zainteresowanie gugla.

Może ktoś ma jeszcze jakieś pomysły? :(

Mi google zrobiło psikusa :D zamiast pobrać opis z meta tag to poszło z katalogu dmoz.org :(

Pozmieniałem już kod ale muszę znowu na nich czekać.

Z tego co mi wiadomo są katalogi z dużą ilością odwiedzin robota google (mają na stronie informację o ilości odwiedzin robotów poszczególnych wyszukiwarek) więc dodawanie do tych właśnie katalogów może przyspieszyć wizytę na naszej stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności