Skocz do zawartości

Umieszczanie reklam GAdsense w wyszukiwarkach(typu xend)

Ald

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że temat był już jakiś czas temu poruszany, ale w końcu nie wiem.

Czy za umieszczanie reklam w wyszukiwarkach wyświetlających wyniki, można dostać bana w Google Adsense (Bo, że w wyszukiwarce to wiadomo)?

Można dostać , jak najbardziej i to tylko i wyłącznie z jednego prozaicznego powodu - jeśli w wynikach wyszuiwania będziesz miał zakazane w AdSense treści to już mogą konto zablokować albo przynajmniej wyslać ostrzeżenie.

Mozila Firefox - postaw na Firefoxa

Bo jakbyś sam przeczytał ten temat, to byś zauważył, że było wiele sprzecznych opinii, lecz większość z nich to były raczej gdybania. Teraz jako, że cześć osób pewnie miała takie wyszukiwarki mogą się wypowiedzieć czy ich konta GA zostały zbanowane czy nie.

A temat był poruszany w temacie o wyszukiwarce xend, więc nie chciałem robić OT i do tego odkopywać starego tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności