Skocz do zawartości

vouchers google

rafiksq

Rekomendowane odpowiedzi

Prawda, nie wiem czy akurat te na tej aukcji ale vouchery Google istnieja, kupuje sie je duzo taniej niz wynosi ich wartosc ale mozna (o ile sie nie myle) wykorzystac voucher tylko raz dla jednej domeny.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Prawda, nie wiem czy akurat te na tej aukcji ale vouchery Google istnieja, kupuje sie je duzo taniej niz wynosi ich wartosc ale mozna (o ile sie nie myle) wykorzystac voucher tylko raz dla jednej domeny.

Dla jednego konta. Domena nie ma tu znaczenia.

zastanawia mnie fakt ceny:

powiedzmy 450zl w google za 30zl nooo lekka roznica jest jak polskie ceny sa troche wyzsze, a moze chodzi wlasnie o to :) ze polskie ceny sa troche wyzsze a hamerykanie sprzedaja jak najtaniej bo sporo tego maja, zreszta po co sprzedaja tak tanio jakby mogli dla siebei wykorzystac dlatego cos mi tu smierdzi z ta aukcja ;]

Kupony mają ograniczenie czasowe, ale zazwyczaj kilkumiesięczne a nie kilkunastodniowe. Zazwyczaj.

Myk jest taki, że to na początek dostajesz a i tak musisz konto doładować jeszcze min. 40 zł. Zatem każdy taki kupon to dla Google 40 zł :) no i nie zawsze ktoś chce szaleć z zakładaniem kilkuset kont co chwila by się samymi kuponami reklamować. Po prostu jest to forma promocji.

zastanawia mnie fakt ceny:

powiedzmy 450zl w google za 30zl nooo lekka roznica jest jak polskie ceny sa troche wyzsze, a moze chodzi wlasnie o to :) ze polskie ceny sa troche wyzsze a hamerykanie sprzedaja jak najtaniej bo sporo tego maja, zreszta po co sprzedaja tak tanio jakby mogli dla siebei wykorzystac dlatego cos mi tu smierdzi z ta aukcja ;]

Już się dowiedziałem,że nie jest to kupon ale instrukcja jak można zwiększyć swoje konto w adwords do 150$. Troche dziwne ale taką dostałem odp. od kolesia, ktory to sprzedaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności