Skocz do zawartości

[Wykonam] ARTYKUŁY DLA CIEBIE DUŻO TANIEJ

presel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo gorąco!

Od dłuższego czasu zajmuję się pisaniem artykułów do precli. Wiele osób może to dziwić, ale sprawia mi to przyjemność. Do tej pory każdy mój klient był bardzo zadowolony. Chętnie podejmę współpracę z osobami, które potrzebują artykułów i chcą je dodać do precli.

Każdą konkretną ofertę od państwa z przyjemnością rozważę. Co do kwestii ewentualnych wymagań staram się być elastyczny, dlatego też myślę, że nie będzie problemów z dogadaniem się. Mój cennik jest dużo tańszy od cenników innych osób. Wystarczy sobie prześledzić ogłoszenia zamieszczane na tym forum, a zobaczą państwo, że standardowe ceny za napisanie artykułu i dodanie go do precli to 5zł, a nie kiedy cena osiąga 8zł. U mnie standardowy artykuł i dodanie go do precla to kwota rzędu 4 zł., a przy większych ilościach nawet 3,5zł.

Dlaczego więc mi nie zaufać i nie zacząć płacić mniej za tak samo profesjonalnie wykonaną usługę? Kwestię tą zostawiam państwu do rozważenia.

Wszystkie napisane przeze mnie artykuły są unikalne. Przyjmuję zlecenia dotyczące każdej tematyki. Standardowa długość tekstu to 1000 znaków, ale pisałem również teksty osiągające 4000 znaków. Oczywiście w treści umieszczam 3 linki, stosuję pogrubienia i funkcję more. Dzięki już zdobytemu doświadczeniu wybieram precele, które są zadbane, a wartość linków z nich wychodzących jest duża. Na dobrą sprawę wszystko jest do ustalenia.

Możemy również umówić się na samo napisanie tekstu. W takim wypadku mogą umieszczać go państwo gdzie tylko chcą. Ostatnio dużo osób zgłasza się do mnie z pytaniem czy piszę teksty do addera. Co prawda dodawanie przy pomocy tego typu programów nie jest mi na rękę, ale myślę, że możemy się dogadać. :)

Na wszelkie pytania odpowiem wyczerpująco.

Proszę pisać na maila: presel[at]op.pl

Pozdrawiam serdecznie!

Radosław Sołtys

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności